Clara Manchón, Virtu i Clara Pérez-Bonfils davant la botiga

Clara Manchón, Virtu i Clara Pérez-Bonfils davant la botiga | Laia TR

 

 

Qualsevol persona que visiti l'Ortopèdia i Parafarmàcia 3 Cantons, a Sant Quirze, serà rebuda pel seu icònic personatge: La Virtu.

  

  

La Virtu o Virtudes és el maniquí emblema de l'empresa, que ja s'ha convertit en un símbol reconeixible per tot el poble. El personatge ajuda a les professionals de l'ortopèdia a visibilitzar les necessitats que pot tenir una persona gran a l'hora de moure's, tenir cura d'ella mateixa o manipular estris de la llar.

  

  

Les seves creadores, la Clara Pérez-Bonfils, farmacèutica ortopeda, i Clara Manchón, tècnica ortopeda, en parlen.

 

 

Coneix tots els tractaments i serveis de l'Ortopèdia i Parafarmàcia 3 Cantons

  

 

Qui és La Virtu?

  

La Virtu és el personatge de l'Ortopèdia i Parafarmàcia 3 Cantons. Un maniquí que ha pres vida i representa la icona de qualitat de vida del poble.

  

 

Com va néixer la idea de crear-la?

  

L'origen és que volíem un maniquí, i el volíem articulat. En vam trobar un de fusta que semblava una mica “vintage” i…a l'inici pensàvem que el mouríem només per la botiga. Havíem ideat que el posaríem en situació, utilitzant els estris i les eines que venem per millorar la mobilitat de la gent gran.

 

   

I què va passar entremig?

 

Doncs que ens vam animar. Una la va vestir, l'altra li va posar una perruca amb rul·los per la dutxa…i a partir d'aquí tot va anar creixent. Vam començar a fer-li vídeos utilitzant, per exemple, la màquina de pressoteràpia i vam acabar fent-li un blog sota l'etiqueta #todosseremosVirtu

 

 

 

Ja… Un blog. El blog de La Virtu

  

Exacte. Es diu quienesvirtu.wordpress.com i allà s'explica tota la història de la seva vida. On va néixer, com va ser la seva infantesa, els primers amics… Per generació, va ser molt amiga de Joan Manel Serrat, John Lenon, ajudar a resoldre equacions a Einstein i convertir-se en íntima amiga de la cantant Marisol. Fins i tot va visitar el Papa Joan XXIII i va protagonitzar una portada del Intervíu, durant l'època del “destape”. Va donar la volta a tot el món…