Mor Joanra Codinach, del Bar del Club i Cau de la Vila

by | març 20, 2018 | Esqueles

El Joanra a l'aeròdrom de Sabadell

El Joanra a l'aeròdrom de Sabadell | J. Tardós

 

 

La matinada del 20 de març ha mort Joan Ramon Codinach, conegut com a “Joanra“, del bar d'El Club. El Joanra havia conduiït, juntament amb el seu company Sacha, l'antic bar del Club Bellaterra, abans de la remodelació d'El Club

 

Més tard havia agafat el timó del també bar-restaurant ubicat al campus de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), “El Cau de la Vila“. L'estimat bellaterrenc ha mort al Parc Taulí de Sabadell, després de patir durant dos anys les seqüeles d'un greu accident. 

 

La cerimònia de comiat es farà dimecres 21 de març, a les 17 hores al Tanatori de Sabadell. 

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Ens deixa el Bellaterrenc Paco Leiva

Ens deixa el Bellaterrenc Paco Leiva

“Va morir massa aviat el dilluns 28 de juny als 60 anys. La imatge que acompanya aquest text és del dia que la família i els amics ben propers ho celebràvem. La cerimònia serà al Tanatori de Mirasol dissabte 3 de juliol a les 11 hores (hora a confirmar) i la vetlla a partir de demà 2 de juliol”

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: