La neu arriba al Vallès i moderadament a Bellaterra

by | març 20, 2018 | Méteo

Aiguaneu a primera hora i vehicles aparcats amb una lleugera capa de neu acumulada

Aiguaneu a primera hora i vehicles aparcats amb una lleugera capa de neu acumulada | Cedida

 

 

Algunes parts de Bellaterra s'han llevat emblanquinades aquest 20 de març, després d'una intensa nevada que ha deixat un paisatge hivernal a diferents parts de Catalunya.

 

Malgrat no assolir els 20 cm de gruix que s'han registrat a Collserola, els bellaterrencs han pogut veure neu, per segona vegada en menys d'un mes, i el dia que arriba la primavera. El Camí Antic de Sant Cugat i el Pla dels Estels, tocant a Sant Quirze, han estat les zones de Bellaterra on s'ha pogut apreciar més.

 

Tot i no registrar gruixos importants, la nevada ha comportat afectacions importants a les carreteres que passen per Collserola. La carretera de la Rabassada i la carretera de Vallvidrera han estat tallades des de primera hora del matí fins a les 8.20 h, quan s'han reobert. La situació als Túnels de Vallvidrera ha estat la més caòtica

 

Passades les set del matí la neu ha deixat de caure i la previsió és que el dia es vagi aclarint. Tot i això, el fred serà protagonista, juntament amb el vent.

Vols llegir més…?

Alerta per onada de calor

Alerta per onada de calor

A partir d’aquest dimecres es preveu un escenari marcat per una forta i llarga onada de calor que podria afectar tota la península. Es preveu que comenci demà, dimecres i que s’allargui com a mínim durant 5 dies, arribant als 40 graus a certes zones de Catalunya, com el Pla de Lleida, on començarà a afectar la onada

Ens preparem per un cap de setmana amb onada de calor

Ens preparem per un cap de setmana amb onada de calor

Aquest cap de setmana la calor arribarà amb ganes a tota la península, assolint temperatures de 40 o 45 graus al sud. A Catalunya, tot i que no hi arribarà el plat fort d’aquesta calorada, les temperatures tocaran sostre fins diumenge, amb ambient de dur estiu i nits tropicals intenses amb temperatures que oscil·laran els 30 – 35 graus, sobretot al litoral i prelitoral

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: