La nevada de març emblanquina Collserola

by | març 20, 2018 | Méteo

Imatge de Collserola el matí del 20 de març

Imatge de Collserola el matí del 20 de març | Parc de Collserola

 

 

La nevada durant la matinada del 20 de març ha deixat bona part de la serra de Collserola emblanquinada per la neu. A part de les imatges curioses, l'arribada de la neu ha obligat a tallar les carreteres que creuen la muntanya i connecten Barcelona amb el Vallès Occidental

 

Tot seguit pots veure les imatges de la neu a la muntanya veïna a Cerdanyola del Vallès que ha compartit el Parc de Collserola a les xarxes socials.

 

 

 

 

Vols llegir més…?

Alerta per onada de calor

Alerta per onada de calor

A partir d’aquest dimecres es preveu un escenari marcat per una forta i llarga onada de calor que podria afectar tota la península. Es preveu que comenci demà, dimecres i que s’allargui com a mínim durant 5 dies, arribant als 40 graus a certes zones de Catalunya, com el Pla de Lleida, on començarà a afectar la onada

Ens preparem per un cap de setmana amb onada de calor

Ens preparem per un cap de setmana amb onada de calor

Aquest cap de setmana la calor arribarà amb ganes a tota la península, assolint temperatures de 40 o 45 graus al sud. A Catalunya, tot i que no hi arribarà el plat fort d’aquesta calorada, les temperatures tocaran sostre fins diumenge, amb ambient de dur estiu i nits tropicals intenses amb temperatures que oscil·laran els 30 – 35 graus, sobretot al litoral i prelitoral

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: