Veritat i justícia

by | març 20, 2018 | Cartes dels veïnat

La llavors alcaldessa de Cerdanyola, Carme Carmona i Ramon Andreu, president de l'EMD, durant una Festa Major

La llavors alcaldessa de Cerdanyola, Carme Carmona i Ramon Andreu, president de l'EMD, durant una Festa Major | ACN

 

 

TEXT: Cristina Duran Díez

  

  

El meu nom és Cristina Duran i sóc la mare de l'Enric Campreciòs, un veí de Bellaterra que va ser acusat de participar en els “Fets de Bellaterra” l'any 2012. En el seu cas, les acusacions no provenien dels Mossos d'Esquadra ni cap autoritat sinó d'unes persones que poc més l'acusaven de ser l'instigador de tots els fets i que en algun cas fins i tot buscava la indemnització econòmica.

  

  

8 anys més tard ha tingut lloc el judici i el resultat ha estat: antecedents penals per a tots, penes de presó inferiors a 2 anys, petició de 4 anys de presó per part del Fiscal, i una multa econòmica, a banda dels honoraris d'advocats i l'infern passat per tots els acusats i les seves famílies.

  

  

Voldria demanar-vos la publicació al Diari de Bellaterra d'una carta que vaig escriure l'endemà del judici i que no he volgut publicar fins que arribés la sentència. No l'he retocada i reflecteix el sentiment de ràbia i perplexitat davant d'una injustícia tan flagrant com, que per evitar anar a la presó, si, la presó, uns joves s'hagin hagut de declarar culpables d'uns actes que no van cometre fa 6 anys.

  

  

Això també passa al nostre poble, Bellaterra.

 

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: