La plataforma Stop Direccional cessa en la seva activitat reivindicativa

by | març 21, 2018 | Cerdanyola

Miguel Molina i Albert Lázaro durant la roda de premsa

Miguel Molina i Albert Lázaro durant la roda de premsa | Mónica García

 

 

La plataforma Stop Direccional de Cerdanyola del Vallès ha anunciat que cessa la seva activitat reivindicativa tres anys després de fundar-se. Asseguren que han “perdut la guerra” en la lluita per aconseguir la descontaminació total dels abocadors que abans havia iniciat la plataforma Cerdanyola sense abocadors.

 

El membre de Stop Direccional, Miguel Molina, ha explicat que després que la plataforma nasqués l'any 2015 amb l'esperança d'aconseguir els seus objectius amb l'entrada al govern de Compromís per Cerdanyola, senten una “desil·lusió política” envers l'actuació de l'actual govern i dels futurs que es puguin formar a Cerdanyola. En aquest sentit, assegura que amb la seva lluita estan “perdent el temps”.

 

En una roda de premsa celebrada el 21 de març al local de l'Associació de Veïns de Sant Ramón, Molina ha destacat les fites que la plataforma celebra haver aconseguit. Començant per ressaltar que han col·laborat en evitar que es construís una escola entre els abocadors de Can Planas i Elena, assegura que al Centre Direccional “només li interessa vendre els terrenys”.

 

Per una altra banda, posa en relleu el paper d'Stop Direccional en l'acord al qual s'ha arribat amb Gas Natural “perquè l'abocador Elena deixi d'emetre gasos contaminants”. A més, apunta que consideren un èxit “a mitges” haver aconseguit que el Ple Municipal votés a favor de demanar al Parlament de Catalunya declarar Can Planas com a terreny tòxic. La part que no celebren és que el govern cerdanyolenc no ha complert amb la decisió del Ple. “Això demostra la passivitat de Compromís amb aquest tema”, diu Miguel Molina.

 

Vols llegir més…?

Els canvis en els pressupostos seran el tema central del Ple de Cerdanyola

Els canvis en els pressupostos seran el tema central del Ple de Cerdanyola

El ple municipal del mes de setembre a Cerdanyola del Vallès, que se celebra aquest dijous 30, tindrà els canvis en el pressupost municipal com a tema central. A més, també es parlarà de la carretera N-150, dels festius addicionals d’obertura del comerç, del funcionament de la nova Zona Taronja, de les agressions al col·lectiu LGTBIQ+, del preu de la llum i de l’Afganistan

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: