La plataforma Stop Direccional cessa en la seva activitat reivindicativa

by | març 21, 2018 | Cerdanyola

Miguel Molina i Albert Lázaro durant la roda de premsa

Miguel Molina i Albert Lázaro durant la roda de premsa | Mónica García

 

 

La plataforma Stop Direccional de Cerdanyola del Vallès ha anunciat que cessa la seva activitat reivindicativa tres anys després de fundar-se. Asseguren que han “perdut la guerra” en la lluita per aconseguir la descontaminació total dels abocadors que abans havia iniciat la plataforma Cerdanyola sense abocadors.

 

El membre de Stop Direccional, Miguel Molina, ha explicat que després que la plataforma nasqués l'any 2015 amb l'esperança d'aconseguir els seus objectius amb l'entrada al govern de Compromís per Cerdanyola, senten una “desil·lusió política” envers l'actuació de l'actual govern i dels futurs que es puguin formar a Cerdanyola. En aquest sentit, assegura que amb la seva lluita estan “perdent el temps”.

 

En una roda de premsa celebrada el 21 de març al local de l'Associació de Veïns de Sant Ramón, Molina ha destacat les fites que la plataforma celebra haver aconseguit. Començant per ressaltar que han col·laborat en evitar que es construís una escola entre els abocadors de Can Planas i Elena, assegura que al Centre Direccional “només li interessa vendre els terrenys”.

 

Per una altra banda, posa en relleu el paper d'Stop Direccional en l'acord al qual s'ha arribat amb Gas Natural “perquè l'abocador Elena deixi d'emetre gasos contaminants”. A més, apunta que consideren un èxit “a mitges” haver aconseguit que el Ple Municipal votés a favor de demanar al Parlament de Catalunya declarar Can Planas com a terreny tòxic. La part que no celebren és que el govern cerdanyolenc no ha complert amb la decisió del Ple. “Això demostra la passivitat de Compromís amb aquest tema”, diu Miguel Molina.

 

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Què és la ‘Zona Taronja’?

Què és la ‘Zona Taronja’?

Al darrer ple de l’Ajuntament de Cerdanyola es va aprovar la suspensió de la “Zona Blava” d’aparcament, per substituir-la per un nou sistema: la “Zona Taronja”, que es començarà a posar en marxa a partir de l’1 de setembre

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: