Instant del pas dels ciclistes de la Volta Catalunya per la plaça de l'Estatut.
Instant del pas dels ciclistes de la Volta Catalunya per la plaça de l'Estatut. | Mónica García

 

 

La Volta Ciclista a Catalunya va completar el seu pas per Cerdanyola del Vallès amb el recorregut de la tercera etapa de la competició el 21 de març. Un dia abans, el dimarts 20, la segona etapa també passar pels carrers de la ciutat en direcció Sant Cugat.

 

Els extrems de l'avinguda de la Primavera va acollir els veïns i veïnes de Cerdanyola que no es volien perdre el pas dels gairebé 180 ciclistes que aquest any competeixen en la Volta Catalunya. Després que es retardés dues hores l'arribada de tercera etapa, cap a les 13.30 h del 21 de març, els ciclistes sortien de Sant Cugat per arribar deu minuts més tard a la Plaça de l'Estatut de Cerdanyola. Abans, van passar pel Parc Tecnològic i l'avinguda de la Primavera. El recorregut es completava amb l'arribada a Ripollet, que donava l'inici oficial a la tercera etapa de la competició. 

 

Durant els pocs segons que els ciclistes passaven per davant del públic, els cerdanyolencs van aplaudir i animar els esportistes que havien de completar més de 150 quilòmetres fins a arribar a Camprodón, on se senyalitzava el final de l'etapa. 

 

Tot seguit pots veure com s'ha viscut el pas de la tercera etapa de la Volta Catalunya per Cerdanyola del Vallès