FGC anuncia un tall del servei entre la UAB i Can Feu – Gràcia

by | març 22, 2018 | Al Dia

Un tren a l'estació de Sabadell Parc del Nord

Un tren a l'estació de Sabadell Parc del Nord | J. d. A.

 

 

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya interromprà el servei de tren entre la Universitat Autònoma i Can Feu – Gràcia el cap de setmana del 6 al 8 d’abril. Mentre duri la interrupció hi haurà un servei substitutori per carretera.

 

El cap de setmana del 6 al 8 d’abril Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) interromprà el servei entre les estacions Universitat Autònoma i Can Feu – Gràcia per unes obres que s’han de fer a l’estació de Sant Quirze. El tall serà de divendres a les 22:30 hores a l’últim servei de diumenge.

 

Mentre durin les obres el servei substitutori es farà amb autobús, que connectarà l’estació de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) amb la de Can Feu – Gràcia, passant per Sant Quirze. Les obres es fan per preparar l’estació de Sant Quirze pel moment en què s’hagi de tornar a interrompre el servei a partir de l’estiu per les obres del soterrament (més info: ‘Les obres del soterrament afectaran el servei dels FGC a Sabadell a l’estiu‘).

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: