El músic Ignasi Roda presenta un disc de poesies musicades de Guimerà

by | març 22, 2018 | Cultura

Fotomuntatge d'Ignasi Roda, Mone Teruel, Pep Pladellorens i il·lustració d'Àngel Guimerà

Fotomuntatge d'Ignasi Roda, Mone Teruel, Pep Pladellorens i il·lustració d'Àngel Guimerà | Cedides

 

 

El músic, cronista i dramaturg bellaterrenc Ignasi Roda, treu un nou treball discogràfic, un disc de poesies musicades de l’escriptor Àngel Guimerà, aquest 24 i 25 de març.

 

Serà durant el dissabte i diumenge de rams – 25 de març – quan el disc “ÀÀ” es posarà a la venda juntament amb el diari Ara, a tots els quioscos. 

 

Amb aquest treball, Roda subratlla la faceta lírica d’un escriptor que, sobretot, és valorat pel seu teatre i composa fins a 13 peces musicals a partir dels seus poemes. Qui els interpreta al cant són Ignasi Roda i Mone Teruel, aquesta última a voltes com a solista, a voltes en format de duet amb Roda. Els arranjaments són de Pep Pladellorens i l'enregistrament ha estat a cura d’Albert Pladellorens. Tots els temes a excepció de Som i Serem (Enric Morera) han estat composats per Ignasi Roda.

 

L’origen del projecte es troba en les Lectures a la fresca de Sant Cugat del Vallès que, l’any 2016, es van dedicar a l’escriptor Guimerà. Allà, el músic va dirigir una obra de teatre a proposta de la directora teatral Dolors Vilarasau. Segons Roda, “el resultat va ser sorprenent i el públic va descobrir una altra dimensió del dramaturg Guimerà”. 

Vols llegir més…?

La Festa Major de Bellaterra 2022 en imatges

La Festa Major de Bellaterra 2022 en imatges

Bellaterra ha celebrat de nou la seva Festa Major, que comença de la mà de l’inici del mes de setembre. Com és habitual, ha acollit diverses activitats, com ara concerts, tertúlies, torneigs esportius, la tradicional baixada de carros i patinets. En fem un recull d’imatges d’algunes de les activitats que han donat vida a la Festa Major

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: