A presó dos homes que fugien en tren després de robar una casa a Cerdanyola

by | març 22, 2018 | Cerdanyola

Els dos lladres van entrar en una casa del barri de Canaletes

Els dos lladres van entrar en una casa del barri de Canaletes | G. Maps

 

Els Mossos d'Esquadra de Cerdanyola del Vallès van detenir, el 14 de març, dos homes de 19 i 31 anys com a autors d'un robatori dins un domicili de Cerdanyola. Tots dos són veïns de Barcelona i de nacionalitat albanesa.

 

Segons indica el cos policial, els fets es van succeir a les 18 h del 14 de març. Els agents van detectar dos homes vestits amb roba fosca amb actitud vigilant que sortien de l'estació de tren. Tot seguit, els mateixos agents van observar com aquests dos homes van entrar a diversos establiments comercials i, en un d'ells, van comprar eines tipus tornavisos i guants.

 

A continuació, els homes es van dirigir al barri de Canaletes, on els agents dels Mossos d'Esquadra els van perdre de vista. Pocs minuts després, va sonar una alarma i diversos testimonis van descriure aquests dos homes com les persones que havien fugit per una de les finestres forçades del domicili on havien entrat a la força.

 

Els Mossos d'Esquadra van iniciar immediatament un dispositiu de tancament i recerca que va acabar una hora més tard quan els dos homes van saltar la tanca de l'estació de RENFE de la ciutat i van pujar al tren. Alertats pels Mossos d'Esquadra de Cerdanyola, els agents de la comissaria de Montcada i Reixac van aturar el tren per identificar i detenir els dos homes. El dijous 17 de març, el Jutjat de Guàrdia de Cerdanyola del Vallès va decretar l'ingrés a presó dels dos detinguts.

Vols llegir més…?

Els canvis en els pressupostos seran el tema central del Ple de Cerdanyola

Els canvis en els pressupostos seran el tema central del Ple de Cerdanyola

El ple municipal del mes de setembre a Cerdanyola del Vallès, que se celebra aquest dijous 30, tindrà els canvis en el pressupost municipal com a tema central. A més, també es parlarà de la carretera N-150, dels festius addicionals d’obertura del comerç, del funcionament de la nova Zona Taronja, de les agressions al col·lectiu LGTBIQ+, del preu de la llum i de l’Afganistan

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: