A presó dos homes que fugien en tren després de robar una casa a Cerdanyola

by | març 22, 2018 | Cerdanyola

Els dos lladres van entrar en una casa del barri de Canaletes

Els dos lladres van entrar en una casa del barri de Canaletes | G. Maps

 

Els Mossos d'Esquadra de Cerdanyola del Vallès van detenir, el 14 de març, dos homes de 19 i 31 anys com a autors d'un robatori dins un domicili de Cerdanyola. Tots dos són veïns de Barcelona i de nacionalitat albanesa.

 

Segons indica el cos policial, els fets es van succeir a les 18 h del 14 de març. Els agents van detectar dos homes vestits amb roba fosca amb actitud vigilant que sortien de l'estació de tren. Tot seguit, els mateixos agents van observar com aquests dos homes van entrar a diversos establiments comercials i, en un d'ells, van comprar eines tipus tornavisos i guants.

 

A continuació, els homes es van dirigir al barri de Canaletes, on els agents dels Mossos d'Esquadra els van perdre de vista. Pocs minuts després, va sonar una alarma i diversos testimonis van descriure aquests dos homes com les persones que havien fugit per una de les finestres forçades del domicili on havien entrat a la força.

 

Els Mossos d'Esquadra van iniciar immediatament un dispositiu de tancament i recerca que va acabar una hora més tard quan els dos homes van saltar la tanca de l'estació de RENFE de la ciutat i van pujar al tren. Alertats pels Mossos d'Esquadra de Cerdanyola, els agents de la comissaria de Montcada i Reixac van aturar el tren per identificar i detenir els dos homes. El dijous 17 de març, el Jutjat de Guàrdia de Cerdanyola del Vallès va decretar l'ingrés a presó dels dos detinguts.

Vols llegir més…?

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

“Treballar per un municipi lliure i divers” va ser un dels compromisos que l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès va fer durant la celebració del Dia Internacional de l’Alliberament LGTBIQ+. Aquest 28 de juny, la plaça de l’Abat Oliba va acollir l’acte central de la jornada amb l’actuació dels alumnes de l’Institut Banús, la lectura del manifest i l’espectacle de la Churry Clown.

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe ha bolcat a l’autopista AP-7 entre Cerdanyola i Sant Cugat, després de patir un accident amb un altre turisme. La incidència s’ha registrat pocs minuts abans de les onze del matí d’aquest 13 de gener i encara no hi ha informació de si hi ha persones ferides

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: