Avís de perill per pluja a Bellaterra

by | març 23, 2018 | Méteo

Pluja caient

Pluja caient | Lali Álvarez

 

 

Bellaterra es troba en avís de perill per pluja aquest dissabte, 24 de març. Unes pluges que poden afectar a tot el Vallès. És per això que Protecció Civil ha activat en fase de prealerta el Pla especial d'emergències per inundacions INUNCAT davant les pluges previstes pel cap de setmana del 24 i 25 de març. El pla afecta tota Catalunya, especialment a les demarcacions de Girona i Barcelona, on es preveuen episodis de pluja.

 

Segons indiquen Protecció Civil i el Servei Meteorològic de Catalunya, els xàfecs podrien arribar en fora de neu granulada o calamarsa. Tampoc es descarta que aquestes vagin acompanyades de tempesta. Sobre la possibilitat de nevades, indiquen que es podrien donar a cotes a partir de 600 metres a causa de les baixes temperatures, tot i que no arribaria a agafar.

Vols llegir més…?

Alerta per onada de calor

Alerta per onada de calor

A partir d’aquest dimecres es preveu un escenari marcat per una forta i llarga onada de calor que podria afectar tota la península. Es preveu que comenci demà, dimecres i que s’allargui com a mínim durant 5 dies, arribant als 40 graus a certes zones de Catalunya, com el Pla de Lleida, on començarà a afectar la onada

Ens preparem per un cap de setmana amb onada de calor

Ens preparem per un cap de setmana amb onada de calor

Aquest cap de setmana la calor arribarà amb ganes a tota la península, assolint temperatures de 40 o 45 graus al sud. A Catalunya, tot i que no hi arribarà el plat fort d’aquesta calorada, les temperatures tocaran sostre fins diumenge, amb ambient de dur estiu i nits tropicals intenses amb temperatures que oscil·laran els 30 – 35 graus, sobretot al litoral i prelitoral

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: