Ens ha deixat el “Juanra“. De fet ja ens va deixar, ara fa dos anys, a causa d'un desafortunat accident. Aquests dos anys difícils per la seva família, i més concretament amb les seves estimades germanes Fernanda i Geòrgia, i amics tots, han estat d'una esperança molt més a prop a la Fe en la seva recuperació.

 

El Juanra el vaig conèixer de molt petit. Varen ser els meus germans Lluis, i Meritxell que tingueren molta més relació. Les famílies Codinach, Bargalló, juntament amb la nostra els Roda varen tenir un lligam especial. La vinculació del Pare Codinach amb al Club Bellaterra autor del mural de trencadís a la façana del carrer Abalo és un bon llegat. El Juanra gestionant el Bar Restaurant del Club juntament amb el seu amic Sacha va ser d’una vitalitat especial, on ens refugiàvem amics bellaterrencs de tota una vida fent una birra o delitant algun menjar que ells feien d’una manera especial… o preparant alguna festa d’aquelles que feien història bellaterrenca.

 

Està clar que ja no gaudirem del seu somriure i alguna simpatia escadussera que formava part de la seva personalitat. En fi, Bellaterra està feta de gent que viu i gaudeix de l’amistat que això comporta a una comunitat de veïns i veïnes. Gran exemple que el Juanra a la mesura de les seves circumstàncies, i que al llarg de la seva vida bellaterrenca, ens va saber donar a tots la seva amistat i el seu neguit per una comunitat que aprèn a ser Poble