En memòria de Juanra Codinach Bargalló

by | març 23, 2018 | Opinió

Ens ha deixat el “Juanra“. De fet ja ens va deixar, ara fa dos anys, a causa d'un desafortunat accident. Aquests dos anys difícils per la seva família, i més concretament amb les seves estimades germanes Fernanda i Geòrgia, i amics tots, han estat d'una esperança molt més a prop a la Fe en la seva recuperació.

 

El Juanra el vaig conèixer de molt petit. Varen ser els meus germans Lluis, i Meritxell que tingueren molta més relació. Les famílies Codinach, Bargalló, juntament amb la nostra els Roda varen tenir un lligam especial. La vinculació del Pare Codinach amb al Club Bellaterra autor del mural de trencadís a la façana del carrer Abalo és un bon llegat. El Juanra gestionant el Bar Restaurant del Club juntament amb el seu amic Sacha va ser d’una vitalitat especial, on ens refugiàvem amics bellaterrencs de tota una vida fent una birra o delitant algun menjar que ells feien d’una manera especial… o preparant alguna festa d’aquelles que feien història bellaterrenca.

 

Està clar que ja no gaudirem del seu somriure i alguna simpatia escadussera que formava part de la seva personalitat. En fi, Bellaterra està feta de gent que viu i gaudeix de l’amistat que això comporta a una comunitat de veïns i veïnes. Gran exemple que el Juanra a la mesura de les seves circumstàncies, i que al llarg de la seva vida bellaterrenca, ens va saber donar a tots la seva amistat i el seu neguit per una comunitat que aprèn a ser Poble

Vols llegir més…?

“L’ecosistema del foc”

“L’ecosistema del foc”

Sovint veiem els incendis com un element negatiu, artificial, origen de destrucció i pèrdua de riquesa biològica. Però el cert és que el foc és un element més de la natura, com ho són la terra, l’aire i l’aigua. Els incendis forestals existien abans que els humans, i no només han contribuït a l’evolució de les espècies, sinó que podem dir que són font de diversitat.

“Consells per un estiu més sostenible”

“Consells per un estiu més sostenible”

Per aquest mes, i amb l’arribada de l’estiu i les vacances per a molts, he pensat fer una llista de coses que moltes vegades no fem prou bé i que contribueixen a reduir el nostre impacte negatiu sobre el planeta…

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: