Pluges per aquest cap de setmana abans de Setmana Santa

by | març 23, 2018 | Méteo

 

 

 

 

Ambient fred, vent moderat i pluges per aquest cap de setmana a Bellaterra. Tal com pronostica el meteoròleg Francesc Mauri, s'esperen pluges durant dissabte, amb la possibilitat d'algun ruixat intermitent al llarg de diumenge.

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Ens preparem per un cap de setmana amb onada de calor

Ens preparem per un cap de setmana amb onada de calor

Aquest cap de setmana la calor arribarà amb ganes a tota la península, assolint temperatures de 40 o 45 graus al sud. A Catalunya, tot i que no hi arribarà el plat fort d’aquesta calorada, les temperatures tocaran sostre fins diumenge, amb ambient de dur estiu i nits tropicals intenses amb temperatures que oscil·laran els 30 – 35 graus, sobretot al litoral i prelitoral

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: