S’esgota el termini que s’havia donat l’EMD per acabar de negociar el nou conveni

by | març 23, 2018 | Política

Seu de l'EMD de Bellaterra i Centre Cívic de Bellaterra

Seu de l'EMD de Bellaterra i Centre Cívic de Bellaterra | Cerdanyola.info

 

 

Aquest 23 de març s'ha esgotat el termini de 10 dies naturals que s'havia fixat a si mateix el ple de l'EMD de Bellaterra per acabar de negociar els serrells del nou conveni, que ha de millorar el finançament i competències de l'EMD de Bellaterra, cedides a partir de l'Ajuntament de Cerdanyola.

 

    

L'ultimàtum de l'EMD es va aprovar per unanimitat en una passada Junta de Veïns, celebrada el 13 de març. En ella, l'EMD va aprovar una proposta de conveni entre l'Ajuntament de Cerdanyola i l'Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Bellaterra, per revisar les bases que regulen la prestació de serveis, funcionament i finançament de l'òrgan bellaterrenc.

 

 

  

Els dos òrgans s'han posat d'acord en les competències cedides i també en l'import del nou pressupost – que estaria fixat, segons el document no definitiu però aprovat a l'EMD, en 1.346.010,17 euros, un augment de gairebé el 80% del pressupost del 2017 – i les inversions – fixades en 134.601 euros, el 10% equivalent del pressupost pel 2018.

 

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: