S’esgota el termini que s’havia donat l’EMD per acabar de negociar el nou conveni

by | març 23, 2018 | Política

Seu de l'EMD de Bellaterra i Centre Cívic de Bellaterra

Seu de l'EMD de Bellaterra i Centre Cívic de Bellaterra | Cerdanyola.info

 

 

Aquest 23 de març s'ha esgotat el termini de 10 dies naturals que s'havia fixat a si mateix el ple de l'EMD de Bellaterra per acabar de negociar els serrells del nou conveni, que ha de millorar el finançament i competències de l'EMD de Bellaterra, cedides a partir de l'Ajuntament de Cerdanyola.

 

    

L'ultimàtum de l'EMD es va aprovar per unanimitat en una passada Junta de Veïns, celebrada el 13 de març. En ella, l'EMD va aprovar una proposta de conveni entre l'Ajuntament de Cerdanyola i l'Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Bellaterra, per revisar les bases que regulen la prestació de serveis, funcionament i finançament de l'òrgan bellaterrenc.

 

 

  

Els dos òrgans s'han posat d'acord en les competències cedides i també en l'import del nou pressupost – que estaria fixat, segons el document no definitiu però aprovat a l'EMD, en 1.346.010,17 euros, un augment de gairebé el 80% del pressupost del 2017 – i les inversions – fixades en 134.601 euros, el 10% equivalent del pressupost pel 2018.

 

Vols llegir més…?

Aprovat amb desacord el pressupost de l’EMD de Bellaterra per aquest any 2022

Aprovat amb desacord el pressupost de l’EMD de Bellaterra per aquest any 2022

A data 3 d’octubre de 2022 va quedar aprovat el pressupost de l’EMD de Bellaterra per aquest mateix any 2022. Es tracta d’un model simplificat de comptabilitat que han d’aplicar els municipis que no superen els 3 milions d’euros a gestionar. En el cas de l’EMD de Bellaterra, el pressupost a gestionar aquest any sumarà la xifra de 875.818 euros.

Ple extraordinari i presencial per aprovar els comptes de l’EMD 2021 i 2022

Ple extraordinari i presencial per aprovar els comptes de l’EMD 2021 i 2022

El president de l’EMD de Bellaterra, Ramon Andreu Atik, ha convocat per aquest dilluns 3 d’octubre a les 20 hores, un ple extraordinari de l’entitat bellaterrenca. Els objectius, aprovar els comptes de l’any 2021, renovar la línia de crèdit fins el 2023 i aprovar el pressupost de l’EMD de Bellaterra per aquest 2022 que estem a punt d’acabar.

Quina és la situació de l’EMD de Valldoreix en comparació amb Bellaterra?

Quina és la situació de l’EMD de Valldoreix en comparació amb Bellaterra?

Aquesta darrera setmana l’Entitat Municipal Descentralitzada més propera a Bellaterra, l’EMD de Valldoreix va viure un episodi de dures contra l’oposició valldoreixenca, integrada pel PSC, ERC i la CUP. El president de l’administració de Junts per Valldoreix, Josep Puig, denunciava que el govern de l’administració se sentia “maltractat” per les “contínues queixes i acusacions” dels tres partits contra el govern.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: