A presó l’autor de dos robatoris amb intimidació amb una navalla

by | març 27, 2018 | Successos

 

Una detenció per part dels Mossos

Una detenció per part dels Mossos | Arxiu

 

 

La Unitat d'investigació dels Mossos d'Esquadra de Cerdanyola del Vallès van detenir, el 20 de març, l'autor de dos robatoris amb intimidació a Montcada i Reixac. Dos dies després, el detingut va passar a disposició del Jutjat de Guàrdia de Cerdanyola, que va decretar el seu ingrés a presó.

 

L'autor empresonat és un jove de 18 anys, natural de Guinea Equatorial i veí de Montcada i Reixac. Va ser en barris d'aquesta localitat on va cometre els dos robatoris amb intimidació. L'aleshores sospitós, que va ser detingut el 20 de març, utilitzava una navalla per amenaçar les seves víctimes.

 

El primer robatori el va cometre el 14 de març al voltant de les 20:50 hores. La víctima va ser un noi de 19 anys que es va veure envoltat per tres joves que el van amenaçar amb una navalla i van robar-li el telèfon mòbil. El segon fet va passar dos dies després, el 16 de març, al barri de Can Cuiàs, també a Montcada i Reixac. Allà, l'autor es va adreçar a dos menors d'edat, els va amenaçar amb una navalla i els va sostreure els dos telèfons mòbils. Després del robatori, va fugir corrents cap al metro.

 

La Unitat d'investigació dels Mossos d'Esquadra de Cerdanyola del Vallès va iniciar la investigació i van aconseguir identificar i, finalment detenir l'autor dels dos robatoris. En el marc de la mateixa investigació, el cos policial no descarta fer més detencions.

Vols llegir més…?

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: