La proposta de l'Ajuntament multiplica per tres els recursos destinats a Bellaterra
La proposta de l'Ajuntament multiplica per tres els recursos destinats a Bellaterra | BellaterraDiari

 

El govern de Cerdanyola del Vallès ha redactat una nova proposta de conveni per a l'Entitat Municipal Descentralitzada de Bellaterra, ja que considera que el document elaborat per la Junta de Veïns és inassumible. Aquesta nova proposta dota de més competències i finançament per millorar els serveis de la ciutadania de Bellaterra i multiplica per tres els recursos dedicats a l'EMD. Segons l'Ajuntament, l'escrit elaborat per Bellaterra no s'adiu als termes negociats ni als ja acordats.

  

  

El govern municipal reconeix que les bases que regeixen les relacions actuals amb Bellaterra són insuficients i, per aquest motiu, considera que s'ha d'arribar a un nou acord per acabar amb tots els conflictes legals. Segons la Secretària de l'Ajuntament, el document proposat per Bellaterra presenta, a més, greus defectes de forma, cosa que l'invalida de forma automàtica. La modificació dels límits territorials, les competències en matèria de seguretat i la quantitat de diners per a l'EMD no s'ajusten a l'acord al qual ja havien arribat les dues entitats.

  

  

L'Ajuntament confia que la situació es normalitzarà i convida a l'EMD de Bellaterra a tornar al diàleg per acordar un nou conveni.