Obert el termini per sol·licitar parades de flors i llibres per Sant Jordi

by | abr. 2, 2018 | Cerdanyola

 

Imatge recurs de roses de Sant Jordi

Imatge recurs de roses de Sant Jordi | Flickr

 

El 13 d'abril es tancarà el termini per presentar les sol·licituds per demanar el permís per muntar una parada de llibres o flors durant la celebració de Sant Jordi el 23 d'abri a Cerdanyola. L'Ajuntament ha informat que es tornarà a habilitar un espai perquè els autors i autores signin els seus llibres.

 

En concret, les parades s'instal·laran a la plaça de l'Abat Oliba i de Josep Viladomat. Les sol·licituds s'han de presentar a la Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) o de forma digital a través del web de l'Ajuntament. Ho podran fer les floristeries i llibreries de Cerdanyola, i les entitats sense ànim de lucre registrades a la ciutat que vulguin vendre roses i llibres.

 

Fins al dilluns 23 d'abril al matí no s'assignaran els espais concrets per a cada entitat i comerç, en funció de la quantitat de sol·licituds presentades.

 

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Què és la ‘Zona Taronja’?

Què és la ‘Zona Taronja’?

Al darrer ple de l’Ajuntament de Cerdanyola es va aprovar la suspensió de la “Zona Blava” d’aparcament, per substituir-la per un nou sistema: la “Zona Taronja”, que es començarà a posar en marxa a partir de l’1 de setembre

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: