ATENCIÓ! El servei de trens es tallarà aquest cap de setmana

by | abr. 3, 2018 | Societat

El servei de Ferrocarrils funcionarà amb normalitat el cap de setmana

Usuaris dels FGC | ARTUR RIBERA
 

 

 

 

El cap de setmana del 6 al 8 d’abril Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) interromprà el servei entre les estacions Universitat Autònoma i Can Feu – Gràcia per unes obres que s’han de fer a l’estació de Sant Quirze. El tall serà de divendres a les 22:30 hores a l’últim servei de diumenge.

 

Mentre durin les obres el servei substitutori es farà amb autobús, que connectarà l’estació de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) amb la de Can Feu – Gràcia, passant per Sant Quirze. Les obres es fan per preparar l’estació de Sant Quirze pel moment en què s’hagi de tornar a interrompre el servei a partir de l’estiu per les obres del soterrament (més info: ‘Les obres del soterrament afectaran el servei dels FGC a Sabadell a l’estiu‘.

Vols llegir més…?

Nova jornada de donació de sang a Bellaterra aquest dijous 22

Nova jornada de donació de sang a Bellaterra aquest dijous 22

Nova jornada de donació de sang ubicada al Centre Cívic de Bellaterra aquest dijous 22 de setembre del 2022. Els bellaterrencs i bellaterrenques podran fer les seves donacions de sang en dues franges horàries: de 10 a 14 i de 17 a 21 hores.

L’escola bressol la Llar d’en Pitus canvia de mans

L’escola bressol la Llar d’en Pitus canvia de mans

Després de 17 anys al capdavant de l’escola bressol bellaterrenca “La Llar d’en Pitus”, la seva directora, Queralt Martín, ha decidit posar punt i seguit al projecte. Punt i seguit, perquè a partir d’aquest curs ha canviat la propietat de l’escola quedant a mans de la Marta Castelló i l’Antònia Latorre, professionals de l’escola bressol “La Mainada” de Sant Cugat.

La Festa Major de Bellaterra 2022 en imatges

La Festa Major de Bellaterra 2022 en imatges

Bellaterra ha celebrat de nou la seva Festa Major, que comença de la mà de l’inici del mes de setembre. Com és habitual, ha acollit diverses activitats, com ara concerts, tertúlies, torneigs esportius, la tradicional baixada de carros i patinets. En fem un recull d’imatges d’algunes de les activitats que han donat vida a la Festa Major

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: