L'Ateneu de Cerdanyola on se celebrarà el congrés
L'Ateneu de Cerdanyola és on se celebrarà el l'acte | Ajuntament de Cerdanyola

 

 

El pròxim 9 d'abril, l'Ateneu de Cerdanyola acollirà la presentació del Congrés Participatiu Catalunya i Futur, a les set del vespre.

 

El Congrés pretén ser un instrument de participació pels ciutadans i arribar a grans consensos per “definir una Catalunya de manera oberta i participativa.” La fase participativa va començar el 19 de març i s'allargarà fins al 7 de juliol.

 

L'acte constarà de dues parts. En la primera, es presentarà el Congrés i en la segona, es farà un debat obert sobre els mitjans de comunicació on tota la ciutadania podrà participar i comptarà amb en Joan-Manuel Tresserres, professor de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), com a ponent.

 

Segons els organitzadors, l'objectiu és arribar a un Congrés Internacional amb personalitats que travessin fronteres i presentar 'la Declaració de Barcelona' on es reculli les aportacions que puguin ser d'interès per a altres pobles i nacions de la comunitat internacional.