Debat sobre els mitjans de comunicació i presentació del Congrés “Catalunya i Futur”

by | abr. 4, 2018 | Societat

L'Ateneu de Cerdanyola on se celebrarà el congrés

L'Ateneu de Cerdanyola és on se celebrarà el l'acte | Ajuntament de Cerdanyola

 

 

El pròxim 9 d'abril, l'Ateneu de Cerdanyola acollirà la presentació del Congrés Participatiu Catalunya i Futur, a les set del vespre.

 

El Congrés pretén ser un instrument de participació pels ciutadans i arribar a grans consensos per “definir una Catalunya de manera oberta i participativa.” La fase participativa va començar el 19 de març i s'allargarà fins al 7 de juliol.

 

L'acte constarà de dues parts. En la primera, es presentarà el Congrés i en la segona, es farà un debat obert sobre els mitjans de comunicació on tota la ciutadania podrà participar i comptarà amb en Joan-Manuel Tresserres, professor de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), com a ponent.

 

Segons els organitzadors, l'objectiu és arribar a un Congrés Internacional amb personalitats que travessin fronteres i presentar 'la Declaració de Barcelona' on es reculli les aportacions que puguin ser d'interès per a altres pobles i nacions de la comunitat internacional.

 

 

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Bosses de plàstic, restes d’objectes, envasos, rajoles, llaunes o fins i tot trosssos de teulades són aglunes de les deixalles que embruten el Camí Verd i que aquest dissabte un grup de 7 joves de la zona es van encarregar de recollir de manera voluntària

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Aquest diumenge 25 de juliol tindrà lloc al a Bellaterra la primera jornada de neteja del Camí Verd després de la pandèmia. Una trobada que ha organitzat un jove bellaterrenc, Albert Pantaleoni, que ha convocat als assistents a les 19 hores a la Plaça del Pi amb la intenció de recollir deixalles i netejar el camí

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: