Dansa, esport i acrobàcies per la Setmana de l’Activitat Física

by | abr. 4, 2018 | Cerdanyola

Imatge del Cros Cerdanyola de 2017

Imatge del Cros Cerdanyola de 2017 | Oscar Bayona

 

El 6 d'abril se celebrarà el Dia Mundial de l'Activitat Física i Cerdanyola del Vallès s'hi ha sumat a la iniciativa. Enguany, i durant tres dies, l'esport i les activitats físiques populars sortiran al carrer per conscienciar la ciutadania de la importància de mantenir-se actius i tneir una hàbits de vida saludables.

 

El divendres 6 d'abril a la tarda començaran les activitats a la plaça de l'Abat Oliba i s'allargaran fins el diumenge 8 d'abril. La primera activitat serà una classe de Dansa del Ventre que impartirà, per a totes les edats, l'escola de dansa Le Duet a les 17 h. També oberta a qualsevol tipus de públic, l'equip del Gimnàs Can Xarau oferirà una masterclass amb títol “Mou-te per la teva salud”, primer, i una altra classe de “cardio-latino”, després. La cloenda de la primera jornada serà una masterclass de boxa i pilates a les 19 h impartida pel Gimnàs Multi-Sport.

 

 

Vols llegir més…?

Els canvis en els pressupostos seran el tema central del Ple de Cerdanyola

Els canvis en els pressupostos seran el tema central del Ple de Cerdanyola

El ple municipal del mes de setembre a Cerdanyola del Vallès, que se celebra aquest dijous 30, tindrà els canvis en el pressupost municipal com a tema central. A més, també es parlarà de la carretera N-150, dels festius addicionals d’obertura del comerç, del funcionament de la nova Zona Taronja, de les agressions al col·lectiu LGTBIQ+, del preu de la llum i de l’Afganistan

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: