Dansa, esport i acrobàcies per la Setmana de l’Activitat Física

by | abr. 4, 2018 | Cerdanyola

Imatge del Cros Cerdanyola de 2017

Imatge del Cros Cerdanyola de 2017 | Oscar Bayona

 

El 6 d'abril se celebrarà el Dia Mundial de l'Activitat Física i Cerdanyola del Vallès s'hi ha sumat a la iniciativa. Enguany, i durant tres dies, l'esport i les activitats físiques populars sortiran al carrer per conscienciar la ciutadania de la importància de mantenir-se actius i tneir una hàbits de vida saludables.

 

El divendres 6 d'abril a la tarda començaran les activitats a la plaça de l'Abat Oliba i s'allargaran fins el diumenge 8 d'abril. La primera activitat serà una classe de Dansa del Ventre que impartirà, per a totes les edats, l'escola de dansa Le Duet a les 17 h. També oberta a qualsevol tipus de públic, l'equip del Gimnàs Can Xarau oferirà una masterclass amb títol “Mou-te per la teva salud”, primer, i una altra classe de “cardio-latino”, després. La cloenda de la primera jornada serà una masterclass de boxa i pilates a les 19 h impartida pel Gimnàs Multi-Sport.

 

 

Vols llegir més…?

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

“Treballar per un municipi lliure i divers” va ser un dels compromisos que l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès va fer durant la celebració del Dia Internacional de l’Alliberament LGTBIQ+. Aquest 28 de juny, la plaça de l’Abat Oliba va acollir l’acte central de la jornada amb l’actuació dels alumnes de l’Institut Banús, la lectura del manifest i l’espectacle de la Churry Clown.

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe ha bolcat a l’autopista AP-7 entre Cerdanyola i Sant Cugat, després de patir un accident amb un altre turisme. La incidència s’ha registrat pocs minuts abans de les onze del matí d’aquest 13 de gener i encara no hi ha informació de si hi ha persones ferides

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: