Dansa, esport i acrobàcies per la Setmana de l’Activitat Física

by | abr. 4, 2018 | Cerdanyola

Imatge del Cros Cerdanyola de 2017

Imatge del Cros Cerdanyola de 2017 | Oscar Bayona

 

El 6 d'abril se celebrarà el Dia Mundial de l'Activitat Física i Cerdanyola del Vallès s'hi ha sumat a la iniciativa. Enguany, i durant tres dies, l'esport i les activitats físiques populars sortiran al carrer per conscienciar la ciutadania de la importància de mantenir-se actius i tneir una hàbits de vida saludables.

 

El divendres 6 d'abril a la tarda començaran les activitats a la plaça de l'Abat Oliba i s'allargaran fins el diumenge 8 d'abril. La primera activitat serà una classe de Dansa del Ventre que impartirà, per a totes les edats, l'escola de dansa Le Duet a les 17 h. També oberta a qualsevol tipus de públic, l'equip del Gimnàs Can Xarau oferirà una masterclass amb títol “Mou-te per la teva salud”, primer, i una altra classe de “cardio-latino”, després. La cloenda de la primera jornada serà una masterclass de boxa i pilates a les 19 h impartida pel Gimnàs Multi-Sport.

 

 

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Què és la ‘Zona Taronja’?

Què és la ‘Zona Taronja’?

Al darrer ple de l’Ajuntament de Cerdanyola es va aprovar la suspensió de la “Zona Blava” d’aparcament, per substituir-la per un nou sistema: la “Zona Taronja”, que es començarà a posar en marxa a partir de l’1 de setembre

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: