Imatge del Cros Cerdanyola de 2017
Imatge del Cros Cerdanyola de 2017 | Oscar Bayona

 

El 6 d'abril se celebrarà el Dia Mundial de l'Activitat Física i Cerdanyola del Vallès s'hi ha sumat a la iniciativa. Enguany, i durant tres dies, l'esport i les activitats físiques populars sortiran al carrer per conscienciar la ciutadania de la importància de mantenir-se actius i tneir una hàbits de vida saludables.

 

El divendres 6 d'abril a la tarda començaran les activitats a la plaça de l'Abat Oliba i s'allargaran fins el diumenge 8 d'abril. La primera activitat serà una classe de Dansa del Ventre que impartirà, per a totes les edats, l'escola de dansa Le Duet a les 17 h. També oberta a qualsevol tipus de públic, l'equip del Gimnàs Can Xarau oferirà una masterclass amb títol “Mou-te per la teva salud”, primer, i una altra classe de “cardio-latino”, després. La cloenda de la primera jornada serà una masterclass de boxa i pilates a les 19 h impartida pel Gimnàs Multi-Sport.