Obert el termini per participar en la 6a Mostra de Curtmetratges a Cerdanyola

by | abr. 4, 2018 | Cerdanyola

Imatges recurs d'un operador de càmera

Imatges recurs d'un operador de càmera | Flickr

 

 

L'Ajuntament de Cerdanyola, a través dels serveis de Cultura i Joventut, ha obert el termini per participar en la VI Mostra de Curtmetratges fomentada per la iniciativa 'La vida és curta' inclosa al programa d'activitats pel Dia Internacional dels Museus.

 

La inscripció és gratuïta i podran participar les persones que estiguin vinculades a Cerdanyola amb material audiovisual inèdit de producció pròpia de qualsevol temàtica, però amb una duració de 15 minuts màxim. El material es lliurarà al Museu d'Art de Cerdanyola en format DVD fins al dia 10 de maig. 

 

El visionament dels curtmetratges seleccionats tindrà lloc el dissabte 19 de maig a les 22 h a la sala d'actes del Museu d'Art de Cerdanyola en el marc de la festivitat del Dia Internacional dels Museus.

 

 

 

 

Vols llegir més…?

Els canvis en els pressupostos seran el tema central del Ple de Cerdanyola

Els canvis en els pressupostos seran el tema central del Ple de Cerdanyola

El ple municipal del mes de setembre a Cerdanyola del Vallès, que se celebra aquest dijous 30, tindrà els canvis en el pressupost municipal com a tema central. A més, també es parlarà de la carretera N-150, dels festius addicionals d’obertura del comerç, del funcionament de la nova Zona Taronja, de les agressions al col·lectiu LGTBIQ+, del preu de la llum i de l’Afganistan

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: