Obert el termini per participar en la 6a Mostra de Curtmetratges a Cerdanyola

by | abr. 4, 2018 | Cerdanyola

Imatges recurs d'un operador de càmera

Imatges recurs d'un operador de càmera | Flickr

 

 

L'Ajuntament de Cerdanyola, a través dels serveis de Cultura i Joventut, ha obert el termini per participar en la VI Mostra de Curtmetratges fomentada per la iniciativa 'La vida és curta' inclosa al programa d'activitats pel Dia Internacional dels Museus.

 

La inscripció és gratuïta i podran participar les persones que estiguin vinculades a Cerdanyola amb material audiovisual inèdit de producció pròpia de qualsevol temàtica, però amb una duració de 15 minuts màxim. El material es lliurarà al Museu d'Art de Cerdanyola en format DVD fins al dia 10 de maig. 

 

El visionament dels curtmetratges seleccionats tindrà lloc el dissabte 19 de maig a les 22 h a la sala d'actes del Museu d'Art de Cerdanyola en el marc de la festivitat del Dia Internacional dels Museus.

 

 

 

 

Vols llegir més…?

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

“Treballar per un municipi lliure i divers” va ser un dels compromisos que l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès va fer durant la celebració del Dia Internacional de l’Alliberament LGTBIQ+. Aquest 28 de juny, la plaça de l’Abat Oliba va acollir l’acte central de la jornada amb l’actuació dels alumnes de l’Institut Banús, la lectura del manifest i l’espectacle de la Churry Clown.

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe ha bolcat a l’autopista AP-7 entre Cerdanyola i Sant Cugat, després de patir un accident amb un altre turisme. La incidència s’ha registrat pocs minuts abans de les onze del matí d’aquest 13 de gener i encara no hi ha informació de si hi ha persones ferides

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: