Imatges recurs d'un operador de càmera
Imatges recurs d'un operador de càmera | Flickr

 

 

L'Ajuntament de Cerdanyola, a través dels serveis de Cultura i Joventut, ha obert el termini per participar en la VI Mostra de Curtmetratges fomentada per la iniciativa 'La vida és curta' inclosa al programa d'activitats pel Dia Internacional dels Museus.

 

La inscripció és gratuïta i podran participar les persones que estiguin vinculades a Cerdanyola amb material audiovisual inèdit de producció pròpia de qualsevol temàtica, però amb una duració de 15 minuts màxim. El material es lliurarà al Museu d'Art de Cerdanyola en format DVD fins al dia 10 de maig. 

 

El visionament dels curtmetratges seleccionats tindrà lloc el dissabte 19 de maig a les 22 h a la sala d'actes del Museu d'Art de Cerdanyola en el marc de la festivitat del Dia Internacional dels Museus.