Obert el termini per participar en la 6a Mostra de Curtmetratges a Cerdanyola

by | abr. 4, 2018 | Cerdanyola

Imatges recurs d'un operador de càmera

Imatges recurs d'un operador de càmera | Flickr

 

 

L'Ajuntament de Cerdanyola, a través dels serveis de Cultura i Joventut, ha obert el termini per participar en la VI Mostra de Curtmetratges fomentada per la iniciativa 'La vida és curta' inclosa al programa d'activitats pel Dia Internacional dels Museus.

 

La inscripció és gratuïta i podran participar les persones que estiguin vinculades a Cerdanyola amb material audiovisual inèdit de producció pròpia de qualsevol temàtica, però amb una duració de 15 minuts màxim. El material es lliurarà al Museu d'Art de Cerdanyola en format DVD fins al dia 10 de maig. 

 

El visionament dels curtmetratges seleccionats tindrà lloc el dissabte 19 de maig a les 22 h a la sala d'actes del Museu d'Art de Cerdanyola en el marc de la festivitat del Dia Internacional dels Museus.

 

 

 

 

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Què és la ‘Zona Taronja’?

Què és la ‘Zona Taronja’?

Al darrer ple de l’Ajuntament de Cerdanyola es va aprovar la suspensió de la “Zona Blava” d’aparcament, per substituir-la per un nou sistema: la “Zona Taronja”, que es començarà a posar en marxa a partir de l’1 de setembre

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: