Campus de la Universitat Autònoma de Barcelona
Campus de la Universitat Autònoma de Barcelona | Flickr

 

 

Per novè any consecutiu, la Universitat Autònoma de Barcelona celebrarà la Setmana Saludable i Sostenible al campus de Bellaterra. En aquesta ocasió, entre el 16 i el 20 d'abril, tots els col·lectius de la UAB podran participar en diverses activitats gratuïtes per adquirir hàbits de vida més saludables i sostenibles amb l'entorn. Per obrir la setmana, el dilluns 16 a les 12 del migdia, la psicòloga i professora de la UAB, Jenny Moix, parlarà de “L'únic que falta a la teva vida ets tu. Com relacionar-se amb la teva ment”.

  

 

 

El dimecres 18 i dijous 19 es concentraran la majoria d'activitats als voltants de la Plaça Cívica, i enguany, els estudiants podran gaudir de nou d'una mostra de food trucks a l'Eix Central. En aquests dos dies, els camions de menjar animaran el dinar amb música ambient i la participació de diversos col·lectius de la UAB.

 

Tallers

 

Hi haurà un taller d'Eficiència energètica (dimarts, 13.30 h) amb el tècnic de la Unitat d'Arquitectura i Urbanisme de la UAB, Gabriel Cardeñosa; un de Marxa nòrdica amb Xavier Ortega (dimarts, 13.45 h), un de Taitxi amb Critòbal Gea (dimarts, 14.00 h), un de Reparació de Bicicletes (dimecres, 11.30 h), i un d'Anàlisi i interpretació de les etiquetes dels aliments, amb les professores Montserrat Solans i Jessica Jaramillo (divendres, 12.30 h).