Més de 50 activitats esportives i tallers per la Setmana Saludable i Sostenible de la UAB

by | abr. 5, 2018 | Esports

Campus de la Universitat Autònoma de Barcelona

Campus de la Universitat Autònoma de Barcelona | Flickr

 

 

Per novè any consecutiu, la Universitat Autònoma de Barcelona celebrarà la Setmana Saludable i Sostenible al campus de Bellaterra. En aquesta ocasió, entre el 16 i el 20 d'abril, tots els col·lectius de la UAB podran participar en diverses activitats gratuïtes per adquirir hàbits de vida més saludables i sostenibles amb l'entorn. Per obrir la setmana, el dilluns 16 a les 12 del migdia, la psicòloga i professora de la UAB, Jenny Moix, parlarà de “L'únic que falta a la teva vida ets tu. Com relacionar-se amb la teva ment”.

  

 

 

El dimecres 18 i dijous 19 es concentraran la majoria d'activitats als voltants de la Plaça Cívica, i enguany, els estudiants podran gaudir de nou d'una mostra de food trucks a l'Eix Central. En aquests dos dies, els camions de menjar animaran el dinar amb música ambient i la participació de diversos col·lectius de la UAB.

 

Tallers

 

Hi haurà un taller d'Eficiència energètica (dimarts, 13.30 h) amb el tècnic de la Unitat d'Arquitectura i Urbanisme de la UAB, Gabriel Cardeñosa; un de Marxa nòrdica amb Xavier Ortega (dimarts, 13.45 h), un de Taitxi amb Critòbal Gea (dimarts, 14.00 h), un de Reparació de Bicicletes (dimecres, 11.30 h), i un d'Anàlisi i interpretació de les etiquetes dels aliments, amb les professores Montserrat Solans i Jessica Jaramillo (divendres, 12.30 h).

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Torna el 9è torneig de pàdel solidari

Torna el 9è torneig de pàdel solidari

Ja us podeu inscriure al 9è torneig de Pàdel Solidari #ForçaMiquel que tindrà lloc del 30 de juny al 11 de juliol al Club Esportiu Valldoreix.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: