Canvi en l’horari del CAP de Serraparera

by | abr. 5, 2018 | Societat

El CAP de Serraparera és el centre de salut de referència dels bellaterrencs | Google

 

Els bellaterrencs tenen assignat el CAP de Serraparera

Els bellaterrencs tenen assignat el CAP de Serraparera | Cerdanyolainforma

 

 

A partir del diumenge 1 d'abril, els centres d'atenció primària de Cerdanyola canviaran el seu horari. Així ho ha comunicat el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya en un text enviat el passat dimecres 28 de març.

 

Així, l'horari dels centres d'atenció primària Serraperera, la Farigola i Canaletes a partir de l'1 d'abril de 2018 serà de dilluns a divendres de 8 a 20 hores.

  

Per demanar assistència fora d'aquest horari caldrà trucar al 061 CatSalut Respon, des d'on, després de valorar el cas, s'enviarà un metge a domicili o una ambulància d'emergències mèdiques.

 

D'altra banda, el Centre d'Urgències d'Atenció Primària (CUAP) Cerdanyola-Ripollet manté el seu horari habitual d'obertura les 24 hores del dia durant tot l'any.

 

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Bosses de plàstic, restes d’objectes, envasos, rajoles, llaunes o fins i tot trosssos de teulades són aglunes de les deixalles que embruten el Camí Verd i que aquest dissabte un grup de 7 joves de la zona es van encarregar de recollir de manera voluntària

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Aquest diumenge 25 de juliol tindrà lloc al a Bellaterra la primera jornada de neteja del Camí Verd després de la pandèmia. Una trobada que ha organitzat un jove bellaterrenc, Albert Pantaleoni, que ha convocat als assistents a les 19 hores a la Plaça del Pi amb la intenció de recollir deixalles i netejar el camí

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: