L'ambulància davant la botiga
L'ambulància davant la botiga | David B.

 

 

Homicidi en un comerç del Centre de Sabadell aquest dijous al migdia. Segons ha pogut saber iSabadell, una dona ha perdut la vida en circumstàncies violentes a mans del seu gendre. La policia investiga els fets. 

 

El succés s’ha produït a una botiga de fragàncies del carrer de Gràcia, situada al número 48, poc abans del migdia. El presumpte homicida és el gendre de la dona, segons ha pogut saber el digital. L’home és el propietari de la botiga i ha atacat la dona amb una arma blanca.

 

Membres dels Mossos d’Esquadra i del Servei d’Emergències Mèdiques s’han personat al lloc dels fets en els minuts posteriors. Quan la policia ha arribat a l’establiment, ha trobat l’home a la porta. El cos de la dona estava dins després de rebre diverses punyalades.

 

Veïns de la zona han relatat a iSabadell que els Mossos d’Esquadra han detingut l’home com a presumpte autor dels fets.

 

La Policia Municipal ha desviat el pas dels autobusos per tall de trànsit a la zona.