Imatge de pluja

  

 
 

 

Les pluges seran la tònica general aquest cap de setmana, segons ha pronosticat el meteoròleg Francesc Mauri per Bellaterra. Si bé el temps es manté tranquil i amb temperatures diürnes suaus aquest dijous, després d'una nit més aviat freda, a partir de divendres 6 d'abril arriba una pertorbació que, de cara a la tarda, ja deixarà alguns plugims.

 

No obstant això, el més destacable arribarà el cap de setmana. Dissabte, l'àrea del Vallès estarà dominada per una nuvolositat abundant i plugims dèbils i intermitents, que duraran amb anades i vingudes durant tot el dia. Pel que fa al diumenge, les pluges seran abundants durant tota la jornada i és possible que a alguns indrets es recullin més de 50 litres per metre quadrat.

 

Respecte a les temperatures, les diürnes aniran mica en mica en descens al llarg dels pròxims dies.