Pluges abundants per aquest cap de setmana

by | abr. 5, 2018 | Méteo

Imatge de pluja

  

 
 

 

Les pluges seran la tònica general aquest cap de setmana, segons ha pronosticat el meteoròleg Francesc Mauri per Bellaterra. Si bé el temps es manté tranquil i amb temperatures diürnes suaus aquest dijous, després d'una nit més aviat freda, a partir de divendres 6 d'abril arriba una pertorbació que, de cara a la tarda, ja deixarà alguns plugims.

 

No obstant això, el més destacable arribarà el cap de setmana. Dissabte, l'àrea del Vallès estarà dominada per una nuvolositat abundant i plugims dèbils i intermitents, que duraran amb anades i vingudes durant tot el dia. Pel que fa al diumenge, les pluges seran abundants durant tota la jornada i és possible que a alguns indrets es recullin més de 50 litres per metre quadrat.

 

Respecte a les temperatures, les diürnes aniran mica en mica en descens al llarg dels pròxims dies.

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Ens preparem per un cap de setmana amb onada de calor

Ens preparem per un cap de setmana amb onada de calor

Aquest cap de setmana la calor arribarà amb ganes a tota la península, assolint temperatures de 40 o 45 graus al sud. A Catalunya, tot i que no hi arribarà el plat fort d’aquesta calorada, les temperatures tocaran sostre fins diumenge, amb ambient de dur estiu i nits tropicals intenses amb temperatures que oscil·laran els 30 – 35 graus, sobretot al litoral i prelitoral

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: