Adéu al pi de 78 anys de davant l’església

by | abr. 6, 2018 | Societat

El pi al terra de davant l'església

El pi, ja a terra, davant l'església | J. Tardós

 

 

Els veïns, passejants i feligresos que, a partir d'aquest 6 d'abril, passin per l'avinguda de Joan Fábregas a Bellaterra, ja no veuran el gran pi característic de davant la parròquia de la Santa Creu

 

L'arbre va ser plantat als anys 40 i no ha estat fins aproximadament 78 anys més tard, que la família Cusidó n'ha ordenat la tala per motius de perillositat i risc de caiguda. L'arbre estava situat entre el terreny dels Cusidó i l'església, cosa que també afectava als feligresos que havien de passar per sobre les toves aixecades per les arrels. 

 

 

El moment de la tala amb el tronc del pi, al centre

El moment de la seva tala amb el tronc del pi, al centre | J. Tardós
 
 
Les toves aixecades a causa de les arrels

Les toves aixecades a causa de les arrels | J. Tardós

 

Vols llegir més…?

Nova jornada de donació de sang a Bellaterra aquest dijous 22

Nova jornada de donació de sang a Bellaterra aquest dijous 22

Nova jornada de donació de sang ubicada al Centre Cívic de Bellaterra aquest dijous 22 de setembre del 2022. Els bellaterrencs i bellaterrenques podran fer les seves donacions de sang en dues franges horàries: de 10 a 14 i de 17 a 21 hores.

L’escola bressol la Llar d’en Pitus canvia de mans

L’escola bressol la Llar d’en Pitus canvia de mans

Després de 17 anys al capdavant de l’escola bressol bellaterrenca “La Llar d’en Pitus”, la seva directora, Queralt Martín, ha decidit posar punt i seguit al projecte. Punt i seguit, perquè a partir d’aquest curs ha canviat la propietat de l’escola quedant a mans de la Marta Castelló i l’Antònia Latorre, professionals de l’escola bressol “La Mainada” de Sant Cugat.

La Festa Major de Bellaterra 2022 en imatges

La Festa Major de Bellaterra 2022 en imatges

Bellaterra ha celebrat de nou la seva Festa Major, que comença de la mà de l’inici del mes de setembre. Com és habitual, ha acollit diverses activitats, com ara concerts, tertúlies, torneigs esportius, la tradicional baixada de carros i patinets. En fem un recull d’imatges d’algunes de les activitats que han donat vida a la Festa Major

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: