Moment del Ple Municipal del mes de març
Moment del Ple Municipal del mes de març | Mónica García

 

 

El Ple Municipal de Cerdanyola del Vallès del mes de març, celebrat el 5 d'abril, va ser la sessió plenària de comiat del regidor d'ERC de Daniel Mallén. Tal com va anunciar a finals del mes de març, Mallén renuncia a la seva acta de regidor per “incompatibilitat entre els seus interessos professionals i la política municipal”.

 

En el seu parlament de comiat, Mallén va recordar que la incompatibilitat la genera l'aprovació de la suspensió d'atorgament de llicències a activitats recreatives, espai al qual es dedica professionalment. Des de la resta de grups municipals, van desitjar sort al regidor d'Esquerra des de l'any 2011. El PDeCAT va assegurar que trobaran a faltar “la ironia i dosi de mala llet” dels discursos de Mallén. En la mateixa línia, des del PP van afirmar que el fins ara regidor “és un dels millors regidors que ha tingut aquest Ajuntament”.

 

Transport i seguretat

 

En l'àmbit de les mocions, el Ple Municipal va aprovar modificar el recorregut de l'autobús urbà per tal d'apropar-lo als Centres d'Atenció Primària de Cerdanyola. Es tracta d'una moció presentada per PDeCAT, PP, PSC i Cs, que el plenari va aprovar per unanimitat.

 

Des del partit demòcrata, Josep Grau va destacar que Cerdanyola fa molt temps que espera una solució al respecte i que “els CAP no estan connectats amb eficàcia”. En la mateixa línia, el portaveu del PP, Manuel Buenaño, va explicar que el contracte de transport urbà és “un dels més cars que té la ciutat amb uns 600.000 euros anuals”. A més, per sorpresa d'alguns regidors, va proposar que es contemplés la possibilitat que l'empresa municipal Cerdanyola Promocions, assolís la gestió del servei de bus.