Accident matinal davant la pilona

by | abr. 9, 2018 | Successos

El cotxe atravessat a la via

El cotxe atravessat a la via | J. Tardós

 

 

El matí del 9 d'abril un cotxe ha topat amb el protector de la instal·lació de la pilona, al Camí Antic de Sant Cugat, Bellaterra. L'accident ha fet saltar els dos airbacks del vehicle i ha quedat atravessat a la calçada.

 

Els ocupants, veïns de Bellaterra, n'han resultat ilesos. No obstant això, el trànsit matinal s'ha vist afectat, ja que només s'ha pogut utilitzar un carril d'una via molt freqüentada per dirigir-se al Parc Empresarial de Can Sant Joan, diferents escoles de la zona o com a drecera que connecta les autopistes C-58 i AP-7, i que creua tot Bellaterra. La Policia Local de Cerdanyola s'hi ha desplaçat per dirigir el trànsit. 

 

 

La Policia Local de Cerdanyola dirigint el trànsit

La Policia Local de Cerdanyola dirigint el trànsit | J. Tardós

 

 

 

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Un incendi crema a la Vila Universitària de la UAB

Un incendi crema a la Vila Universitària de la UAB

Ahir a la nit un petit incendi va cremar al descampat de la Vila Universitària de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Els bombers van rebre l’avís del veïnat a les 22.41 hores i fins les 2.27 no va acabar la seva actuació

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: