El cotxe atravessat a la via
El cotxe atravessat a la via | J. Tardós

 

 

El matí del 9 d'abril un cotxe ha topat amb el protector de la instal·lació de la pilona, al Camí Antic de Sant Cugat, Bellaterra. L'accident ha fet saltar els dos airbacks del vehicle i ha quedat atravessat a la calçada.

 

Els ocupants, veïns de Bellaterra, n'han resultat ilesos. No obstant això, el trànsit matinal s'ha vist afectat, ja que només s'ha pogut utilitzar un carril d'una via molt freqüentada per dirigir-se al Parc Empresarial de Can Sant Joan, diferents escoles de la zona o com a drecera que connecta les autopistes C-58 i AP-7, i que creua tot Bellaterra. La Policia Local de Cerdanyola s'hi ha desplaçat per dirigir el trànsit. 

 

 

La Policia Local de Cerdanyola dirigint el trànsit
La Policia Local de Cerdanyola dirigint el trànsit | J. Tardós