El mossèn de la parròquia de la Santa Creu canvia

by | abr. 9, 2018 | Societat

Mossèn Silvio, a la dreta, a la parròquia de la Santa Creu de Bellaterra

Mossèn Silvio, a la dreta, a la parròquia de la Santa Creu de Bellaterra | Amordedeu.org

 

 

El juny del 2016, el Bisbat de Terrassa nomenava a mossèn Silvio Torregrossa, com a nou rector de la parròquia de la Santa Creu de Bellaterra. Gairebé dos anys més tard – 22 mesos exactament -, aquest 8 d'abril, el rector ha comunicat als seus feligresos que se'n va a un altre servei a Suïssa, per desig del Bisbat. 

 

La decisió ha estat ràpida i comunicada amb poca antel·lació als parroquians, al Taller de Famílies de la parròquia i el Grup Escolta Bellaterra – qui fa ús de part de les instal·lacions de l'església.

 

Després de la missa de diumenge, els fidels van preparar-li un comiat. D'aquesta manera, es preveu que el Bisbat de Terrassa – qui té la potestat sobre la parròquia bellaterrenca – nomeni oficialment al següent rector, que Torregrossa ja va avançar durant el comiat, que seria un mossèn, de nom Pedro. 

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Bosses de plàstic, restes d’objectes, envasos, rajoles, llaunes o fins i tot trosssos de teulades són aglunes de les deixalles que embruten el Camí Verd i que aquest dissabte un grup de 7 joves de la zona es van encarregar de recollir de manera voluntària

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Aquest diumenge 25 de juliol tindrà lloc al a Bellaterra la primera jornada de neteja del Camí Verd després de la pandèmia. Una trobada que ha organitzat un jove bellaterrenc, Albert Pantaleoni, que ha convocat als assistents a les 19 hores a la Plaça del Pi amb la intenció de recollir deixalles i netejar el camí

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: