Mossèn Silvio, a la dreta, a la parròquia de la Santa Creu de Bellaterra
Mossèn Silvio, a la dreta, a la parròquia de la Santa Creu de Bellaterra | Amordedeu.org

 

 

El juny del 2016, el Bisbat de Terrassa nomenava a mossèn Silvio Torregrossa, com a nou rector de la parròquia de la Santa Creu de Bellaterra. Gairebé dos anys més tard – 22 mesos exactament -, aquest 8 d'abril, el rector ha comunicat als seus feligresos que se'n va a un altre servei a Suïssa, per desig del Bisbat. 

 

La decisió ha estat ràpida i comunicada amb poca antel·lació als parroquians, al Taller de Famílies de la parròquia i el Grup Escolta Bellaterra – qui fa ús de part de les instal·lacions de l'església.

 

Després de la missa de diumenge, els fidels van preparar-li un comiat. D'aquesta manera, es preveu que el Bisbat de Terrassa – qui té la potestat sobre la parròquia bellaterrenca – nomeni oficialment al següent rector, que Torregrossa ja va avançar durant el comiat, que seria un mossèn, de nom Pedro.