Imatge d'uns autobusos contractats per l'ANC, en una anterior manifestació, amb sortida des de Bellaterra
Imatge d'uns autobusos contractats per l'ANC, en una anterior manifestació, amb sortida des de Bellaterra | J. Tardós

 

 

TEXT: ANC Bellaterra

 

Bellaterra per la Independència convida els membres de l’ANC de Bellaterra i a tothom qui vulgui, a participar en la manifestació convocada per l’entitat Espai Democràcia i Convivència per reclamar la llibertat dels presos polítics i el retorn dels exiliats el proper diumenge 15 d’abril a Barcelona.

 

Atès el moment actual en que la reiterada negació del diàleg per part de l’Estat, la persistent judicialització de la política, la invenció de relats falsos que no s’ajusten a la realitat dels fets i la forta repressió que ha comportat l’empresonament o l’exili de representats escollits democràticament pel poble català així com la investigació de ciutadans per voler exercir els seus drets civils i/o polítics i el clar retrocés en llibertats i drets propis d’un estat de dret democràtic creiem que aquestes són exigències més que justes.

 

La llibertat dels presos polítics i el retorn dels exiliats són punts elementals del necessari diàleg que algun dia haurà d’acabar acceptant l’estat espanyol.

 

La manifestació començarà a 2/4 de 12, a la plaça d’Espanya de Barcelona.

Qui vulgui venir en autobús amb nosaltres pot comprar els tiquets a la llibreria PAPER’S de Bellaterra.

 

La Democràcia està en joc!

No hi faltis!

 

Per a més informació, et pots adreçar a bellaterra@assemblea.cat