“Convidem a tots els bellaterrencs a venir a la manifestació del 15 d’abril a Barcelona”

by | abr. 9, 2018 | Espai d'Entitats

 
Imatge d'uns autobusos contractats per l'ANC, en una anterior manifestació, amb sortida des de Bellaterra

Imatge d'uns autobusos contractats per l'ANC, en una anterior manifestació, amb sortida des de Bellaterra | J. Tardós

 

 

TEXT: ANC Bellaterra

 

Bellaterra per la Independència convida els membres de l’ANC de Bellaterra i a tothom qui vulgui, a participar en la manifestació convocada per l’entitat Espai Democràcia i Convivència per reclamar la llibertat dels presos polítics i el retorn dels exiliats el proper diumenge 15 d’abril a Barcelona.

 

Atès el moment actual en que la reiterada negació del diàleg per part de l’Estat, la persistent judicialització de la política, la invenció de relats falsos que no s’ajusten a la realitat dels fets i la forta repressió que ha comportat l’empresonament o l’exili de representats escollits democràticament pel poble català així com la investigació de ciutadans per voler exercir els seus drets civils i/o polítics i el clar retrocés en llibertats i drets propis d’un estat de dret democràtic creiem que aquestes són exigències més que justes.

 

La llibertat dels presos polítics i el retorn dels exiliats són punts elementals del necessari diàleg que algun dia haurà d’acabar acceptant l’estat espanyol.

 

La manifestació començarà a 2/4 de 12, a la plaça d’Espanya de Barcelona.

Qui vulgui venir en autobús amb nosaltres pot comprar els tiquets a la llibreria PAPER’S de Bellaterra.

 

La Democràcia està en joc!

No hi faltis!

 

Per a més informació, et pots adreçar a bellaterra@assemblea.cat

Vols llegir més…?

“Llarga vida a la Unió de Veïns i seguim anant per feina”

“Llarga vida a la Unió de Veïns i seguim anant per feina”

Avui dijous 15 de setembre és la data en la que es va constituir oficialment la nostra associació veïnal l’any 1947. En aquesta data la Junta Directiva celebra una junta especial, en la que s’aprovarà un Manifest que  retrà homenatge a totes les sòcies i socis que han format part de la Unió de Veïns al llarg de la història i especialment els que han format part de les Juntes Directives anteriors. Ben aviat farem difusió d’aquest Manifest.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: