La Facultat d’Economia de la UAB no permet l’homenatge a Junqueras a la Sala de Graus

by | abr. 9, 2018 | Societat

Oriol Junqueras encara forma part del professorat d'Història Contemporània de la UAB

Oriol Junqueras encara forma part del professorat d'Història Contemporània de la UAB | ACN

 

 

“Homenatge a la democràcia Oriol Junqueras, professor de la UAB”. Aquest és el títol de l'acte d'homenatge que s'havia de celebrar a la Sala de graus de la Facultat d'Economia i Empresa de la UAB, l'11 d'abril a les 13 hores. No obstant això, els organitzadors han anunciat que finalment es farà a l'aula 604 de la Facultat de Lletres perquè el Deganat de la Facultat d'Economia ha denegat el permís per celebrar-lo a la sala de Graus. 

 

A la cerimònia hi intervindran Enric Calpena, Elisenda Paluzie, Antoni Simon, Josep Maria Solé i Sabaté i Enric Pujol, professors universitaris. 

 

L'acte té com a objectiu retre homenatge a qui és encara professor agregat del departament d'Història Contemporània d'aquesta universitat. Un acte que vol “omplir el buit de la nul·la solidaritat mostrada pels rectorats d'universitats, com la Central de Barcelona, que no s'ha pronunciat per l'empresonament o exili dels seus professors”. 

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Bosses de plàstic, restes d’objectes, envasos, rajoles, llaunes o fins i tot trosssos de teulades són aglunes de les deixalles que embruten el Camí Verd i que aquest dissabte un grup de 7 joves de la zona es van encarregar de recollir de manera voluntària

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Aquest diumenge 25 de juliol tindrà lloc al a Bellaterra la primera jornada de neteja del Camí Verd després de la pandèmia. Una trobada que ha organitzat un jove bellaterrenc, Albert Pantaleoni, que ha convocat als assistents a les 19 hores a la Plaça del Pi amb la intenció de recollir deixalles i netejar el camí

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: