Oriol Junqueras encara forma part del professorat d'Història Contemporània de la UAB
Oriol Junqueras encara forma part del professorat d'Història Contemporània de la UAB | ACN

 

 

“Homenatge a la democràcia Oriol Junqueras, professor de la UAB”. Aquest és el títol de l'acte d'homenatge que s'havia de celebrar a la Sala de graus de la Facultat d'Economia i Empresa de la UAB, l'11 d'abril a les 13 hores. No obstant això, els organitzadors han anunciat que finalment es farà a l'aula 604 de la Facultat de Lletres perquè el Deganat de la Facultat d'Economia ha denegat el permís per celebrar-lo a la sala de Graus. 

 

A la cerimònia hi intervindran Enric Calpena, Elisenda Paluzie, Antoni Simon, Josep Maria Solé i Sabaté i Enric Pujol, professors universitaris. 

 

L'acte té com a objectiu retre homenatge a qui és encara professor agregat del departament d'Història Contemporània d'aquesta universitat. Un acte que vol “omplir el buit de la nul·la solidaritat mostrada pels rectorats d'universitats, com la Central de Barcelona, que no s'ha pronunciat per l'empresonament o exili dels seus professors”.