ATENCIÓ! El Camí Antic de Sant Cugat quedarà tallat a partir de dimecres 11

by | abr. 10, 2018 | Societat

Un dels rètols al Camí Antic de Sant Cugat

Un dels rètols al Camí Antic de Sant Cugat | J. Tardós

 

 

A partir del dimecres 11 d'abril el trànsit quedarà tallat en ambdós sentits de la marxa al Camí Antic de Sant Cugat, a Bellaterra.

 

Així ho ha informat l'EMD de Bellaterra, a través de rètols ubicats al llarg de la via que creua tota Bellaterra per dalt. El Camí Antic de Sant Cugat és una carretera utilitzada per molts bellaterrencs, però també per ciutadans de municipis veïns. El motiu, uns treballs a la zona de les pilones, que consisteixen en reparar les zones afectades per l'últim accident, que va tenir lloc el dilluns 9 al matí.

 

Ja el mateix dilluns a la tarda, l'EMD va col·locar diferents avisos d'obres al carrer. Preguntada l'EMD per la presència d'aquests avisos, han informat que el seu objectiu és reparar les bigues de protecció del lector, que van quedar malmeses després de l'accident. A més, també senyalitzarà amb pivots cilíndrics la línia que separa els dos sentits de circulació més pròxims a les pilones, tant d'entrada com de sortida.

 

Tot i la immediatesa de l'acció, el tall no ha estat anunciat amb gaire antel·lació, ni alertat a través de cap dels canals de comunicació de l'EMD. Tampoc s'ha especificat la durada de les obres que, segons la companyia operària, anirà en funció de l'evolució dels treballs.

 

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Bosses de plàstic, restes d’objectes, envasos, rajoles, llaunes o fins i tot trosssos de teulades són aglunes de les deixalles que embruten el Camí Verd i que aquest dissabte un grup de 7 joves de la zona es van encarregar de recollir de manera voluntària

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Aquest diumenge 25 de juliol tindrà lloc al a Bellaterra la primera jornada de neteja del Camí Verd després de la pandèmia. Una trobada que ha organitzat un jove bellaterrenc, Albert Pantaleoni, que ha convocat als assistents a les 19 hores a la Plaça del Pi amb la intenció de recollir deixalles i netejar el camí

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: