ATENCIÓ! El Camí Antic de Sant Cugat quedarà tallat a partir de dimecres 11

by | abr. 10, 2018 | Societat

Un dels rètols al Camí Antic de Sant Cugat

Un dels rètols al Camí Antic de Sant Cugat | J. Tardós

 

 

A partir del dimecres 11 d'abril el trànsit quedarà tallat en ambdós sentits de la marxa al Camí Antic de Sant Cugat, a Bellaterra.

 

Així ho ha informat l'EMD de Bellaterra, a través de rètols ubicats al llarg de la via que creua tota Bellaterra per dalt. El Camí Antic de Sant Cugat és una carretera utilitzada per molts bellaterrencs, però també per ciutadans de municipis veïns. El motiu, uns treballs a la zona de les pilones, que consisteixen en reparar les zones afectades per l'últim accident, que va tenir lloc el dilluns 9 al matí.

 

Ja el mateix dilluns a la tarda, l'EMD va col·locar diferents avisos d'obres al carrer. Preguntada l'EMD per la presència d'aquests avisos, han informat que el seu objectiu és reparar les bigues de protecció del lector, que van quedar malmeses després de l'accident. A més, també senyalitzarà amb pivots cilíndrics la línia que separa els dos sentits de circulació més pròxims a les pilones, tant d'entrada com de sortida.

 

Tot i la immediatesa de l'acció, el tall no ha estat anunciat amb gaire antel·lació, ni alertat a través de cap dels canals de comunicació de l'EMD. Tampoc s'ha especificat la durada de les obres que, segons la companyia operària, anirà en funció de l'evolució dels treballs.

 

Vols llegir més…?

On són les famílies ucraïneses set mesos després d’arribar a Bellaterra?

On són les famílies ucraïneses set mesos després d’arribar a Bellaterra?

El 24 de febrer esclatava el conflicte bèl·lic entre Ucraïna i Rússia, que va comportar l’arribada d’un gran nombre de refugiats ucraïnesos. Alguns d’ells van trobar a Bellaterra un espai de refugi i acollida, on diverses famílies voluntàries, acompanyades d’altres bellaterrencs col·laboradors, van donar llar i caliu a aquestes famílies, sota la nova entitat de Bellaterra Solidària. 

Plàcid Garcia-Planas: “El que em fa seguir com a reporter és el repte narratiu”

Plàcid Garcia-Planas: “El que em fa seguir com a reporter és el repte narratiu”

En Plàcid Garcia-Planas, sabadellenc amb família bellaterrenca, és el cap de la secció internacional de La Vanguardia. Treballa com a reporter, i ha cobert diversos conflictes bèl·lics des de l’any 1988. Ha estat present a la guerra dels Balcans, la guerra del Golf, ha informat des de l’Afganistan i, recentment, des d’Ucraïna.

Un estudi de la UAB conclou que  “l’expansió del capitalisme va provocar un deteriorament del benestar humà”

Un estudi de la UAB conclou que “l’expansió del capitalisme va provocar un deteriorament del benestar humà”

Lluny de reduir la pobresa extrema, l’expansió del capitalisme a partir del segle XVI va estar associada a una dramàtica de deteriorament del benestar humà, segons un estudi científic realitzat per l’Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals de la Universitat Autònoma de Barcelona (ICTA-UAB) en col·laboració amb la Universitat Macquarie (Austràlia), que demostra que aquest nou sistema econòmic es va traduir en un descens dels salaris fins a situar-los per sota del nivell de subsistència, una reducció de l’alçada humana i un marcat repunt de la mortalitat prematura.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: