Fes-te un petó i la millor foto apareixerà als trens de FGC

by | abr. 10, 2018 | Societat

Petó al tren, cartell del concurs de FGC

Petó al tren, cartell del concurs de FGC | FGC

 

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) convoca de nou un concurs que anima els viatgers a fer-se una fotografia amb una persona que estimin i que la pengin a les xarxes socials (Facebook i Twitter) amb el hashtag #petonsaltren. Les sis millors fotografies apareixeran en un vinil que decorarà les finestres dels trens d’FGC de les línies Barcelona-Vallès, Llobregat-Anoia i Lleida-La Pobla.

 

 

La data màxima per a presentar les fotografies és el 16 d'abril, i els dies 17 i 18 d'abril s'haurà d'estar disponible per a la sessió fotogràfica.

 

Els petons es col·locaran el dia 23 d'abril, amb motiu de la Diada de Sant Jordi, en quatre línies, dues de les quals passen per Bellaterra. 

 

Unitat de la sèrie 114 de la línia Barcelona-Vallès

Unitat de la sèrie 113 de la línia Barcelona-Vallès

Unitat de la sèrie 213 de la línia Llobregat-Anoia

Unitat de la sèrie 331 de la línia Lleida-La Pobla

 

 

 

Vols llegir més…?

On són les famílies ucraïneses set mesos després d’arribar a Bellaterra?

On són les famílies ucraïneses set mesos després d’arribar a Bellaterra?

El 24 de febrer esclatava el conflicte bèl·lic entre Ucraïna i Rússia, que va comportar l’arribada d’un gran nombre de refugiats ucraïnesos. Alguns d’ells van trobar a Bellaterra un espai de refugi i acollida, on diverses famílies voluntàries, acompanyades d’altres bellaterrencs col·laboradors, van donar llar i caliu a aquestes famílies, sota la nova entitat de Bellaterra Solidària. 

Plàcid Garcia-Planas: “El que em fa seguir com a reporter és el repte narratiu”

Plàcid Garcia-Planas: “El que em fa seguir com a reporter és el repte narratiu”

En Plàcid Garcia-Planas, sabadellenc amb família bellaterrenca, és el cap de la secció internacional de La Vanguardia. Treballa com a reporter, i ha cobert diversos conflictes bèl·lics des de l’any 1988. Ha estat present a la guerra dels Balcans, la guerra del Golf, ha informat des de l’Afganistan i, recentment, des d’Ucraïna.

Un estudi de la UAB conclou que  “l’expansió del capitalisme va provocar un deteriorament del benestar humà”

Un estudi de la UAB conclou que “l’expansió del capitalisme va provocar un deteriorament del benestar humà”

Lluny de reduir la pobresa extrema, l’expansió del capitalisme a partir del segle XVI va estar associada a una dramàtica de deteriorament del benestar humà, segons un estudi científic realitzat per l’Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals de la Universitat Autònoma de Barcelona (ICTA-UAB) en col·laboració amb la Universitat Macquarie (Austràlia), que demostra que aquest nou sistema econòmic es va traduir en un descens dels salaris fins a situar-los per sota del nivell de subsistència, una reducció de l’alçada humana i un marcat repunt de la mortalitat prematura.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: