Ja ha començat el Cicle de Cinema Infantil (CINC)

by | abr. 10, 2018 | Cerdanyola

Les sessions se celebraran als cinemes El Punt

Les sessions se celebraran als cinemes El Punt | Cedida

 

 

Durant tots els caps de setmana, a partir del 6 d'abril, es projectaran pel·lícules infantils doblades al català. Serà en el marc del Cicle de Cinema Infantil en Català (CINC), que se celebrarà a Cerdanyola

 

Iniciarà el cicle els dies 6, 7 i 8 d'abril el film 'Operació Cacauet 2. Missió: salvar el parc'. El cap de setmana següent, els dies 13, 14 i 15 d'abril, es veurà la pel·lícula 'Paddington 2'. 'La colla de la selva' es projectarà els dies 20, 21 i 22 d'abril. I tancarà les projeccions 'Cavernicola', els dies 27, 28 i 29 d'abril.

 

Les pel·lícules es veuran als cinemes El Punt, al carrer de Santa Teresa, 16-18. Es projectaran els divendres a les 18h, els dissabtes a les 16h i els diumenges a les 11:30h. El preu de l'entrada serà de 4,90 euros tant per a infants com per a adults.

 

El CINC l'organitzen el Servei Local de Català, l'Ajuntament i els Cinemes El Punt de Cerdanyola

 

CINC

El CINC és una iniciativa de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura per fer créixer l'oferta i el consum de cinema infantil en català, amb la col·laboració del Consorci per a la Normalització Lingüística i de diversos ajuntaments, institucions, entitats i cinemes.

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Què és la ‘Zona Taronja’?

Què és la ‘Zona Taronja’?

Al darrer ple de l’Ajuntament de Cerdanyola es va aprovar la suspensió de la “Zona Blava” d’aparcament, per substituir-la per un nou sistema: la “Zona Taronja”, que es començarà a posar en marxa a partir de l’1 de setembre

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: