Ja ha començat el Cicle de Cinema Infantil (CINC)

by | abr. 10, 2018 | Cerdanyola

Les sessions se celebraran als cinemes El Punt

Les sessions se celebraran als cinemes El Punt | Cedida

 

 

Durant tots els caps de setmana, a partir del 6 d'abril, es projectaran pel·lícules infantils doblades al català. Serà en el marc del Cicle de Cinema Infantil en Català (CINC), que se celebrarà a Cerdanyola

 

Iniciarà el cicle els dies 6, 7 i 8 d'abril el film 'Operació Cacauet 2. Missió: salvar el parc'. El cap de setmana següent, els dies 13, 14 i 15 d'abril, es veurà la pel·lícula 'Paddington 2'. 'La colla de la selva' es projectarà els dies 20, 21 i 22 d'abril. I tancarà les projeccions 'Cavernicola', els dies 27, 28 i 29 d'abril.

 

Les pel·lícules es veuran als cinemes El Punt, al carrer de Santa Teresa, 16-18. Es projectaran els divendres a les 18h, els dissabtes a les 16h i els diumenges a les 11:30h. El preu de l'entrada serà de 4,90 euros tant per a infants com per a adults.

 

El CINC l'organitzen el Servei Local de Català, l'Ajuntament i els Cinemes El Punt de Cerdanyola

 

CINC

El CINC és una iniciativa de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura per fer créixer l'oferta i el consum de cinema infantil en català, amb la col·laboració del Consorci per a la Normalització Lingüística i de diversos ajuntaments, institucions, entitats i cinemes.

Vols llegir més…?

Els canvis en els pressupostos seran el tema central del Ple de Cerdanyola

Els canvis en els pressupostos seran el tema central del Ple de Cerdanyola

El ple municipal del mes de setembre a Cerdanyola del Vallès, que se celebra aquest dijous 30, tindrà els canvis en el pressupost municipal com a tema central. A més, també es parlarà de la carretera N-150, dels festius addicionals d’obertura del comerç, del funcionament de la nova Zona Taronja, de les agressions al col·lectiu LGTBIQ+, del preu de la llum i de l’Afganistan

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: