Les pilones aixecades l'11 d'abril al migdia
Les pilones aixecades l'11 d'abril al migdia | Cedida

 

 

Els representants polítics de l’EMD de Bellaterra es tornen a reunir, aquest 12 d’abril, en convocatòria de Junta de Veïns, la segona ordinària de l’any i la quarta – si tenim en compte els dos plens extraordinaris convocats entre el gener i l’abril del 2018. [ordre del dia a sota]

 

El ple estarà marcat per la situació de les pilones del Camí Antic de Sant Cugat i també pel debat al voltant de les càmeres, ubicades en diferents punts del barri. L’equip de govern vol sol·licitar a l’Ajuntament de Cerdanyola que retiri la denúncia de les càmeres de trànsit a Bellaterra. També proposarà demanar, per segona vegada, que l’Ajuntament traspassi la informació de les matrícules dels vehicles censats a Bellaterra. Aquestes mesures haurien de voler fer avançar aquesta qüestió que està encallada des de fa més de mig any, arrel de la denúncia per part de l’Ajuntament.

 

Des dels diferents partits de Cerdanyola es va acordar denunciar-les l’octubre passat per una “mala tramitació”, opinió que comparteixen els grups a l’oposició a l’EMD – Convergència i Esquerra Republicana -, però també des del govern – Gent per Bellaterra. El seu president, Ramon Andreu, ja va admetre que estaven tramitades “en el fil” en el ple extraordinari d’octubre