Les pilones i les càmeres, a debat a l’EMD

by | abr. 11, 2018 | Política

Les pilones aixecades l'11 d'abril al migdia

Les pilones aixecades l'11 d'abril al migdia | Cedida

 

 

Els representants polítics de l’EMD de Bellaterra es tornen a reunir, aquest 12 d’abril, en convocatòria de Junta de Veïns, la segona ordinària de l’any i la quarta – si tenim en compte els dos plens extraordinaris convocats entre el gener i l’abril del 2018. [ordre del dia a sota]

 

El ple estarà marcat per la situació de les pilones del Camí Antic de Sant Cugat i també pel debat al voltant de les càmeres, ubicades en diferents punts del barri. L’equip de govern vol sol·licitar a l’Ajuntament de Cerdanyola que retiri la denúncia de les càmeres de trànsit a Bellaterra. També proposarà demanar, per segona vegada, que l’Ajuntament traspassi la informació de les matrícules dels vehicles censats a Bellaterra. Aquestes mesures haurien de voler fer avançar aquesta qüestió que està encallada des de fa més de mig any, arrel de la denúncia per part de l’Ajuntament.

 

Des dels diferents partits de Cerdanyola es va acordar denunciar-les l’octubre passat per una “mala tramitació”, opinió que comparteixen els grups a l’oposició a l’EMD – Convergència i Esquerra Republicana -, però també des del govern – Gent per Bellaterra. El seu president, Ramon Andreu, ja va admetre que estaven tramitades “en el fil” en el ple extraordinari d’octubre

Vols llegir més…?

Ple extraordinari i presencial per aprovar els comptes de l’EMD 2021 i 2022

Ple extraordinari i presencial per aprovar els comptes de l’EMD 2021 i 2022

El president de l’EMD de Bellaterra, Ramon Andreu Atik, ha convocat per aquest dilluns 3 d’octubre a les 20 hores, un ple extraordinari de l’entitat bellaterrenca. Els objectius, aprovar els comptes de l’any 2021, renovar la línia de crèdit fins el 2023 i aprovar el pressupost de l’EMD de Bellaterra per aquest 2022 que estem a punt d’acabar.

Quina és la situació de l’EMD de Valldoreix en comparació amb Bellaterra?

Quina és la situació de l’EMD de Valldoreix en comparació amb Bellaterra?

Aquesta darrera setmana l’Entitat Municipal Descentralitzada més propera a Bellaterra, l’EMD de Valldoreix va viure un episodi de dures contra l’oposició valldoreixenca, integrada pel PSC, ERC i la CUP. El president de l’administració de Junts per Valldoreix, Josep Puig, denunciava que el govern de l’administració se sentia “maltractat” per les “contínues queixes i acusacions” dels tres partits contra el govern.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: