Imatge de l'elecció d'Albert Turon, al centre, com a president d'ERC a Cerdanyola l'any 2016
Imatge de l'elecció d'Albert Turon, al centre, com a president d'ERC a Cerdanyola l'any 2016 | Cerdanyola.info

 

 

 

Albert Turón, actual president del grup municipal d'ERC, serà el nou regidor del partit a l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès. Turon ocuparà l'acta que ha deixat lliure Daniel Mallén després de presentar la seva renuncia per incompatibilitat amb la seva activitat professional.

 

El recentment estrenat regidor del grup municipal d'Esquerra Republicana és graduat en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i va ser escollit president de la secció local del partit el juliol de 2016. L'assemblea d'ERC a Cerdanyola va donar el seu suport unànime a la seva candidatura. Aleshores, es va plantejar reptes com millorar la presència pública d'Esquerra a la ciutat i consolidar el seu creixement electoral.

 

Després de la renúncia de Mallén, la representació d'ERC a l'Ajuntament cerdanyolenc estarà formada per Helena Solà, Iñigo García de Enterria, Elizabeth Pasamonte i Albert Turon.

 

Després del seu comiat al Ple Municipal del mes de març, celebrat el 5 d'abril, Mallén va donar ànims als seus companys de partit i va definir el seu relleu, Turon, com “una persona treballadora, capaç i plena de grans valors”.