La regidora Elvi Vila i la tècnica del CIARD, Clara, durant la roda de premsa a La Caseta
La regidora Elvi Vila i la tècnica del CIARD, Clara, durant la roda de premsa a La Caseta | Mónica García

 

 

El Centre d'Informació, Atenció i Recursos per a Dones de Cerdanyola del Vallès (CIARD), més conegut com La Caseta, incorpora, coincidint amb el seu canvi d'imatge pública, nous serveis que completen les tasques d'assessorament i atenció a les dones del municipi.

 

En concret, es tracta d'un servei d'emergència 24 h coordinat amb els cossos policials, un servei d'atenció als infants en situació de conflicte i violència, l'ampliació de l'atenció personalitzada durant els matins. Tot això, treballant en conjunt amb l'ONG El Safareig, el Grup de Dones Feministes de Cerdanyola que ofereix servei d'assessorament.

 

Servei d'emergència i acompanyament 24 h

 

Segons va explicar la regidora de Serveis Social, Elvi Vila, en una roda de premsa celebrada a La Caseta el 12 d'abril, l'activitat del CIARD es reforça amb la posada en marxa d'un Servei d'Emergència durant tot el dia per a dones en situació de maltractament i agressions. El procediment consisteix en donar prioritat a l'acompanyament.