Cerdanyola posa en marxa el Servei d’Emergència 24 h per a dones

by | abr. 12, 2018 | Societat

La regidora Elvi Vila i la tècnica del CIARD, Clara, durant la roda de premsa a La Caseta

La regidora Elvi Vila i la tècnica del CIARD, Clara, durant la roda de premsa a La Caseta | Mónica García

 

 

El Centre d'Informació, Atenció i Recursos per a Dones de Cerdanyola del Vallès (CIARD), més conegut com La Caseta, incorpora, coincidint amb el seu canvi d'imatge pública, nous serveis que completen les tasques d'assessorament i atenció a les dones del municipi.

 

En concret, es tracta d'un servei d'emergència 24 h coordinat amb els cossos policials, un servei d'atenció als infants en situació de conflicte i violència, l'ampliació de l'atenció personalitzada durant els matins. Tot això, treballant en conjunt amb l'ONG El Safareig, el Grup de Dones Feministes de Cerdanyola que ofereix servei d'assessorament.

 

Servei d'emergència i acompanyament 24 h

 

Segons va explicar la regidora de Serveis Social, Elvi Vila, en una roda de premsa celebrada a La Caseta el 12 d'abril, l'activitat del CIARD es reforça amb la posada en marxa d'un Servei d'Emergència durant tot el dia per a dones en situació de maltractament i agressions. El procediment consisteix en donar prioritat a l'acompanyament.

  

 

 

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Bosses de plàstic, restes d’objectes, envasos, rajoles, llaunes o fins i tot trosssos de teulades són aglunes de les deixalles que embruten el Camí Verd i que aquest dissabte un grup de 7 joves de la zona es van encarregar de recollir de manera voluntària

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Aquest diumenge 25 de juliol tindrà lloc al a Bellaterra la primera jornada de neteja del Camí Verd després de la pandèmia. Una trobada que ha organitzat un jove bellaterrenc, Albert Pantaleoni, que ha convocat als assistents a les 19 hores a la Plaça del Pi amb la intenció de recollir deixalles i netejar el camí

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: