Comencen les preinscripcions escolars fins el 24 d’abril

by | abr. 12, 2018 | Societat

Interior d'una classe de l'escola Sant Martí

Interior d'una classe de l'escola Sant Martí | Ajuntament de Cerdanyola

 

Les preinscripcions escolars pel curs 2018/2019  comencen el 13 d'abril i s'allargaran fins el 24 del mateix mes. El termini afectarà als futurs alumnes dels ensenyaments de segon cicle d'educació infantil, primària i secundària obligatòria de totes les escoles de Catalunya

 

El Departament d'Ensenyament de la Generalitat ha posat un marxa un calendari que suposa una reducció del temps del procés de preinscripció. En concret, es redueix gairebé un mes el temps que passa des que la família presenta la sol·licitud fins que coneix el centre en el qual ha obtingut la plaça. La modificació es va realitzar d'acord amb la petició reiterada de diferents sectors de la comunitat educativa.

 

Des de l'Ajuntament de Cerdanyola posen a la disposició de les famílies un servei interactiu de consulta dels centres més pròxims a cada domicili

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Bosses de plàstic, restes d’objectes, envasos, rajoles, llaunes o fins i tot trosssos de teulades són aglunes de les deixalles que embruten el Camí Verd i que aquest dissabte un grup de 7 joves de la zona es van encarregar de recollir de manera voluntària

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Aquest diumenge 25 de juliol tindrà lloc al a Bellaterra la primera jornada de neteja del Camí Verd després de la pandèmia. Una trobada que ha organitzat un jove bellaterrenc, Albert Pantaleoni, que ha convocat als assistents a les 19 hores a la Plaça del Pi amb la intenció de recollir deixalles i netejar el camí

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: