Premi Bellaterra, el Nobel de casa nostra

by | abr. 12, 2018 | Opinió

Va ser el 2017 quan, i per primer cop, es va votar i lliurar, per part d'un jurat, el primer 'premi Bellaterra'. El jurat va estar compost per tres membres del petit però dinàmic comerç de Bellaterra. Cal esmentar que la totalitat del comerç de Bellaterra hi ha estat implicat.

 

Enguany aquest primer premi Bellaterra ha estat atorgat a Víctor Montferrer de Paper's pel seu entusiasme i esforç en el comerç bellaterrenc, ser ànima principal en la celebració del dia de Sant Jordi (jornada abandonada per l'EMD), i per haver tingut el 'Kioskiero' obert al públic durant més de 30 anys a la Facultat de Ciències de la Comunicació a l'Autònoma. (Link)

 

El 'premi Bellaterra' porta com a finalitat distingir a una persona, empresa o entitat que s'hagi destacat pel bé de la nostra comunitat. Ja sigui en l'àmbit cultural, econòmic, esportiu, etc. Reconeixement veïnal. El jurat està sempre format per tres persones del comerç bellaterenc que, al ser relativament petit, és molt pròxim. Cal dir que en una població d'unes 3.000 persones, 'tothom coneix a tothom'. L'atorgament del premi és sempre debatut i contrastat.

 

Però cal obrir la selecció dels candidats: qualsevol persona que vulgui proposar a algú, pot fer-ho a info@bellaterradiari.cat  El jurat debatrà i resoldrà les propostes. Aquest any el jurat està format per Marta Caus (farmàcia Bellaterra), Anna Sabatés (MM disseny) i Marc Rossinés (Club Bellaterra).

 

Certament, 'el Premi Bellaterra, el Nobel de casa nostra'

 

 

 

 

Marta Caus, Marc Rossinés i Anna Sabatés Foto: J. Tardós

 

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Ignasi Roda: ‘Bellaterra i l’AP-7’

Ignasi Roda: ‘Bellaterra i l’AP-7’

“A Bellaterra hi ha un abans i un després de l’AP-7. El després va ser acostar-nos a tres punts cardinals: nord, sud i oest o el que és el mateix, a Girona i París, Tarragona i Murcia i Lleida i Madrid. Sortir de casa i arribar a aquests indrets, i els entremitjos, per autopista era (i és) tot un luxe. “

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: