Premi Bellaterra, el Nobel de casa nostra

by | abr. 12, 2018 | Opinió

Va ser el 2017 quan, i per primer cop, es va votar i lliurar, per part d'un jurat, el primer 'premi Bellaterra'. El jurat va estar compost per tres membres del petit però dinàmic comerç de Bellaterra. Cal esmentar que la totalitat del comerç de Bellaterra hi ha estat implicat.

 

Enguany aquest primer premi Bellaterra ha estat atorgat a Víctor Montferrer de Paper's pel seu entusiasme i esforç en el comerç bellaterrenc, ser ànima principal en la celebració del dia de Sant Jordi (jornada abandonada per l'EMD), i per haver tingut el 'Kioskiero' obert al públic durant més de 30 anys a la Facultat de Ciències de la Comunicació a l'Autònoma. (Link)

 

El 'premi Bellaterra' porta com a finalitat distingir a una persona, empresa o entitat que s'hagi destacat pel bé de la nostra comunitat. Ja sigui en l'àmbit cultural, econòmic, esportiu, etc. Reconeixement veïnal. El jurat està sempre format per tres persones del comerç bellaterenc que, al ser relativament petit, és molt pròxim. Cal dir que en una població d'unes 3.000 persones, 'tothom coneix a tothom'. L'atorgament del premi és sempre debatut i contrastat.

 

Però cal obrir la selecció dels candidats: qualsevol persona que vulgui proposar a algú, pot fer-ho a info@bellaterradiari.cat  El jurat debatrà i resoldrà les propostes. Aquest any el jurat està format per Marta Caus (farmàcia Bellaterra), Anna Sabatés (MM disseny) i Marc Rossinés (Club Bellaterra).

 

Certament, 'el Premi Bellaterra, el Nobel de casa nostra'

 

 

 

 

Marta Caus, Marc Rossinés i Anna Sabatés Foto: J. Tardós

 

Vols llegir més…?

“Trànsits – 2”

“Trànsits – 2”

“Se’m fa difícil no estar-me’n de tornar a parla del trànsit de Bellaterra després de descobrir la barrabassada que s’ha fet al Camí Antic de Sant Cugat (o Camí dels Monjos). Per això he titulat aquest article Trànsits-2, seguint l’estela del que vaig escriure fa cosa d’un mes”.

“Quin ha de ser el paper del lector o lectora del futur?”

“Quin ha de ser el paper del lector o lectora del futur?”

Si mirem en quin idioma els ciutadans del nostre país accedeixen als mitjans, podríem dir que a les plataformes al cinema tot, o pràcticament tot, és en castellà. El mateix passa a la televisió i la premsa generalista, mentre que la ràdio és majoritàriament en català, i només en els mitjans de proximitat, impresos, digitals…, és pràcticament tot en català, tant a la Catalunya interior com a les àrees metropolitanes. Aquests mitjans són el nostre tresor a preservar, d’arrelament a la comunitat, d’integració, d’aprenentatge del català, d’informació amb rigor, i un llarg etcètera.

“Torna el pessebre vivent de Bellaterra”

“Torna el pessebre vivent de Bellaterra”

Article d’opinió d’Ignasi Roda. “Com es fan les tradicions? – Les tradicions?, pot dir algú o més d’algun amb to d’estranyesa, -Les tradicions no es fan, hi són i prou. Venen de lluny, per això son tradicions-. I potser, i en certa manera no estan errats del tot”.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: