El raper condemnat a tres anys de presó, Valtonyc, actuarà a Cerdanyola

by | abr. 12, 2018 | Cerdanyola

El raper mallorquí Valtonyc

El raper mallorquí Valtonyc | Valtonyc

 

 

 

El raper mallorquí Valtonyc actuarà a la sala Dresden de Cerdanyola del Vallès el 19 d'abril en la festa dels Dijous Universitaris. El cantant i compositor va ser condemnat a tres anys i mig de presó per injúries al rei, enaltiment del terrorisme i incitació a l'odi per l'Audiència Nacional i el Tribunal Suprem i es troba pendent de la seva entrada a presó. 

 

Josep Manel Arenas, Valtonyc, nascut a Mallorca l'any 1993, va començar l'any 2009 a compondre i publicar la seva música i no ho ha deixat de fer després de la condemna. Una mostra és l'actuació que oferirà a Cerdanyola el 19 d'abril i la recent publicació del seu darrer disc “El reicident“. 

 

El 13 de març, Valtonyc va asssitir com a ponent a un acte organitzat pel CDR Cerdanyola a la plaça Jaume Grau i Altayó, on va assegurar que durant el seu judici, “no es jutjaven fets delictius“, sinó que el preguntaven sobre “quines intencions tenia anant a una jornada pels presos polítics bascos, perquè rapejava en català…”. També va destacar que durant el seu procés judicial es queda “amb les mostres de suport” que ha rebut i amb “la gent que no era políticament activa s'ha mobilitzat per un dret que és de tots”, en referència a la defensa de la llibertat d'expressió.

 

 

 

 

Vols llegir més…?

Els canvis en els pressupostos seran el tema central del Ple de Cerdanyola

Els canvis en els pressupostos seran el tema central del Ple de Cerdanyola

El ple municipal del mes de setembre a Cerdanyola del Vallès, que se celebra aquest dijous 30, tindrà els canvis en el pressupost municipal com a tema central. A més, també es parlarà de la carretera N-150, dels festius addicionals d’obertura del comerç, del funcionament de la nova Zona Taronja, de les agressions al col·lectiu LGTBIQ+, del preu de la llum i de l’Afganistan

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: