El raper condemnat a tres anys de presó, Valtonyc, actuarà a Cerdanyola

by | abr. 12, 2018 | Cerdanyola

El raper mallorquí Valtonyc

El raper mallorquí Valtonyc | Valtonyc

 

 

 

El raper mallorquí Valtonyc actuarà a la sala Dresden de Cerdanyola del Vallès el 19 d'abril en la festa dels Dijous Universitaris. El cantant i compositor va ser condemnat a tres anys i mig de presó per injúries al rei, enaltiment del terrorisme i incitació a l'odi per l'Audiència Nacional i el Tribunal Suprem i es troba pendent de la seva entrada a presó. 

 

Josep Manel Arenas, Valtonyc, nascut a Mallorca l'any 1993, va començar l'any 2009 a compondre i publicar la seva música i no ho ha deixat de fer després de la condemna. Una mostra és l'actuació que oferirà a Cerdanyola el 19 d'abril i la recent publicació del seu darrer disc “El reicident“. 

 

El 13 de març, Valtonyc va asssitir com a ponent a un acte organitzat pel CDR Cerdanyola a la plaça Jaume Grau i Altayó, on va assegurar que durant el seu judici, “no es jutjaven fets delictius“, sinó que el preguntaven sobre “quines intencions tenia anant a una jornada pels presos polítics bascos, perquè rapejava en català…”. També va destacar que durant el seu procés judicial es queda “amb les mostres de suport” que ha rebut i amb “la gent que no era políticament activa s'ha mobilitzat per un dret que és de tots”, en referència a la defensa de la llibertat d'expressió.

 

 

 

 

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Què és la ‘Zona Taronja’?

Què és la ‘Zona Taronja’?

Al darrer ple de l’Ajuntament de Cerdanyola es va aprovar la suspensió de la “Zona Blava” d’aparcament, per substituir-la per un nou sistema: la “Zona Taronja”, que es començarà a posar en marxa a partir de l’1 de setembre

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: