El raper condemnat a tres anys de presó, Valtonyc, actuarà a Cerdanyola

by | abr. 12, 2018 | Cerdanyola

El raper mallorquí Valtonyc

El raper mallorquí Valtonyc | Valtonyc

 

 

 

El raper mallorquí Valtonyc actuarà a la sala Dresden de Cerdanyola del Vallès el 19 d'abril en la festa dels Dijous Universitaris. El cantant i compositor va ser condemnat a tres anys i mig de presó per injúries al rei, enaltiment del terrorisme i incitació a l'odi per l'Audiència Nacional i el Tribunal Suprem i es troba pendent de la seva entrada a presó. 

 

Josep Manel Arenas, Valtonyc, nascut a Mallorca l'any 1993, va començar l'any 2009 a compondre i publicar la seva música i no ho ha deixat de fer després de la condemna. Una mostra és l'actuació que oferirà a Cerdanyola el 19 d'abril i la recent publicació del seu darrer disc “El reicident“. 

 

El 13 de març, Valtonyc va asssitir com a ponent a un acte organitzat pel CDR Cerdanyola a la plaça Jaume Grau i Altayó, on va assegurar que durant el seu judici, “no es jutjaven fets delictius“, sinó que el preguntaven sobre “quines intencions tenia anant a una jornada pels presos polítics bascos, perquè rapejava en català…”. També va destacar que durant el seu procés judicial es queda “amb les mostres de suport” que ha rebut i amb “la gent que no era políticament activa s'ha mobilitzat per un dret que és de tots”, en referència a la defensa de la llibertat d'expressió.

 

 

 

 

Vols llegir més…?

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

“Treballar per un municipi lliure i divers” va ser un dels compromisos que l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès va fer durant la celebració del Dia Internacional de l’Alliberament LGTBIQ+. Aquest 28 de juny, la plaça de l’Abat Oliba va acollir l’acte central de la jornada amb l’actuació dels alumnes de l’Institut Banús, la lectura del manifest i l’espectacle de la Churry Clown.

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe ha bolcat a l’autopista AP-7 entre Cerdanyola i Sant Cugat, després de patir un accident amb un altre turisme. La incidència s’ha registrat pocs minuts abans de les onze del matí d’aquest 13 de gener i encara no hi ha informació de si hi ha persones ferides

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: