La setmana acabarà amb una pujada de les temperatures

by | abr. 12, 2018 | Méteo

Les temperatures pujaran a partir de diumenge al migdia

Les temperatures pujaran a partir de diumenge al migdia | ARTUR RIBERA

 

 

Continuen les precipitacions aquest cap de setmana al Vallès Occidental. S'espera que plogui a partir de mig matí de divendres i fins al matí de dissabte.El meteoròleg Francesc Mauri pronostica que diumenge s'obriran grans clarianes i, a partir del migdia, les temperatures pujaran notablement. 

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Ens preparem per un cap de setmana amb onada de calor

Ens preparem per un cap de setmana amb onada de calor

Aquest cap de setmana la calor arribarà amb ganes a tota la península, assolint temperatures de 40 o 45 graus al sud. A Catalunya, tot i que no hi arribarà el plat fort d’aquesta calorada, les temperatures tocaran sostre fins diumenge, amb ambient de dur estiu i nits tropicals intenses amb temperatures que oscil·laran els 30 – 35 graus, sobretot al litoral i prelitoral

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: