Neix Hub b30 per apropar la tecnologia de la UAB a les empreses

by | abr. 13, 2018 | Societat

Pla general de l'acte de presentació de la plataforma Hub b30 que s'ha dut a terme a la UAB

Pla general de l'acte de presentació de la plataforma Hub b30 que s'ha dut a terme a la UAB | ACN

 

 

La Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), el Parc de Recerca UAB, el centre tecnològic Eurecat i l'Associació Àmbit B30 han creat el Hub b30 per fomentar la innovació de les petites i mitjanes empreses d'aquest territori. Es tracta d'una plataforma que pretén detectar els reptes i necessitats del teixit empresarial per millorar la seva competitivitat, i oferir solucions a través de la col·laboració i la interacció. La iniciativa permetrà als participants accedir a equipaments i infraestructures d'alt nivell i treballar amb personal científic amb una elevada formació. En aquest sentit plantejarà projectes a mida que ajudaran les companyies a ser més innovadores i competitives.

 

El nou projecte s'ha donat a conèixer a la sala d'actes del Rectorat de la UAB, a Cerdanyola del Vallès, i s'ha creat amb la voluntat que esdevingui una eina de cohesió de les entitats del territori per incrementar la competitivitat de les empreses.

 

“La Universitat té el compromís de transferir el coneixement que genera i, per tant, és necessari un diàleg amb la societat a través de la creació d'estructures de cooperació́ amb el teixit empresarial, social i institucions públiques”, ha destacat Javier Lafuente, vicerector d'Innovació i de Projectes Estratègics de la UAB i director del Parc de Recerca UAB.

 

Segons Josep Monràs, president de l'Associació Àmbit B30 i alcalde de Mollet del Vallès aquest projecte “és fruit del treball conjunt i del compromís d'institucions i organitzacions presents a la zona de la B-30 per situar aquest territori com al referent al sud d'Europa en l'àmbit de la manufactura avançada, fomentant la creació d'eines que ajudin a impulsar i facilitar la generació d’activitat econòmica i d'ocupació i, en definitiva, millorin la vida de les persones”.

 

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Bosses de plàstic, restes d’objectes, envasos, rajoles, llaunes o fins i tot trosssos de teulades són aglunes de les deixalles que embruten el Camí Verd i que aquest dissabte un grup de 7 joves de la zona es van encarregar de recollir de manera voluntària

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Aquest diumenge 25 de juliol tindrà lloc al a Bellaterra la primera jornada de neteja del Camí Verd després de la pandèmia. Una trobada que ha organitzat un jove bellaterrenc, Albert Pantaleoni, que ha convocat als assistents a les 19 hores a la Plaça del Pi amb la intenció de recollir deixalles i netejar el camí

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: