La pintada que ha aparegut a la pista de la Boina de Can Xarau
La pintada que ha aparegut a la pista de la Boina de Can Xarau | Noel Río

 

 

El diumenge 15 d'abril va aparèixer a la pista de la Boina de Can Xarau a Cerdanyola del Vallès una pintada amb la frase “Viva España, muerte indepes”. Membres del Cerdanyola CH van trobar la pintada quan es disposaven a entrenar amb els equips de la base del club d'hoquei patins.

 

A dilluns 16 d'abril, la pintada permaneix al sòl de la pista exterior de Can Xarau, on entrenen i juguen tant esportistes del Cerdanyola CH com del Club Patinatge Artístic. Tot i que es desconèix l'autoria de la pintada, membres del club d'hoquei patins expliquen al TOT que durant el cap de setmana s'ha pogut veure a un grup d'unes 30 persones fent xivarri a la pista exterior.