Apareix una pintada de “Viva España, muerte indepes” a la pista d’hoquei de Cerdanyola

by | abr. 16, 2018 | Cerdanyola

La pintada que ha aparegut a la pista de la Boina de Can Xarau

La pintada que ha aparegut a la pista de la Boina de Can Xarau | Noel Río

 

 

El diumenge 15 d'abril va aparèixer a la pista de la Boina de Can Xarau a Cerdanyola del Vallès una pintada amb la frase “Viva España, muerte indepes”. Membres del Cerdanyola CH van trobar la pintada quan es disposaven a entrenar amb els equips de la base del club d'hoquei patins.

 

A dilluns 16 d'abril, la pintada permaneix al sòl de la pista exterior de Can Xarau, on entrenen i juguen tant esportistes del Cerdanyola CH com del Club Patinatge Artístic. Tot i que es desconèix l'autoria de la pintada, membres del club d'hoquei patins expliquen al TOT que durant el cap de setmana s'ha pogut veure a un grup d'unes 30 persones fent xivarri a la pista exterior. 

 

 

Vols llegir més…?

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

“Treballar per un municipi lliure i divers” va ser un dels compromisos que l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès va fer durant la celebració del Dia Internacional de l’Alliberament LGTBIQ+. Aquest 28 de juny, la plaça de l’Abat Oliba va acollir l’acte central de la jornada amb l’actuació dels alumnes de l’Institut Banús, la lectura del manifest i l’espectacle de la Churry Clown.

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe ha bolcat a l’autopista AP-7 entre Cerdanyola i Sant Cugat, després de patir un accident amb un altre turisme. La incidència s’ha registrat pocs minuts abans de les onze del matí d’aquest 13 de gener i encara no hi ha informació de si hi ha persones ferides

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: