Comença la campanya electoral!

by | abr. 16, 2018 | Opinió

Gent per Bellaterra ha distribuït un document sobre les pilones i les càmeres de vigilància, elogiant la seva feina. No cal que us digui que, amb aquest document, el partit ha inaugurat la campanya electoral de cara a les eleccions del mes de maig de l’any vinent.

 

Els símptomes que es manifesten quan som a l’any d’unes eleccions són ben evidents; en primer lloc una desmesurada activitat d’obres d’infraestructura, després els pamflets de propaganda, perdó (que no seria legal fer propaganda electoral fora de terminis), els pamflets informatius on es mostren els èxits de la gestió anterior. I així, anem pujant de to durant tot l’any fins que, quan arribem al veritable període electoral, tot està dit i ja només calen eslògans i frases grandiloqüents.

 

No vull analitzar el document de Gent per Bellaterra, però sí advertir aquells que creuen que l’absolutisme exercit per aquest partit durant els seus dos mandats cal que es reverteixi per aconseguir una EMD més, com ho diria…, transversal, paraula que està tan en boca de tants polítics.

 

No és bo que una comunitat tan petita com la nostra estigui governada per una majoria absoluta, i no és bo que es torni a repetir aquesta majoria, tant i més quan la seva política ha estat la de l’enfrontament sistemàtic amb l’Ajuntament, cosa que ens ha portat a un bon nombre d’atzucacs. 

 

Bellaterra no ha de ser un feu d’enfrontaments de partits polítics i, el que caldria és que aquella persona que fos escollida com a President, reunís en torn seu totes les veus de la comunitat. Ens cal una candidatura compromesa amb la pluralitat d’idees i disposada a buscar els mecanismes necessaris per crear ponts de diàleg amb l’Ajuntament.

 

No cal dir que, en tot plegat, el nostre Ajuntament tampoc ha posat les coses fàcils i que, vulgui o no, arrossega un llegat de mala gestió amb el barri que ha provocat una animadversió per part dels veïns. Per tant, també l’Ajuntament ha de canviar la seva manera de gestionar els afers de Bellaterra.

 

Anem, doncs, alerta amb aquest inici de campanya i que no s’adormin els que volen plantejar una alternativa seriosa per trencar l’hegemonia de Gent per Bellaterra. Comencem ja la campanya electoral!

Vols llegir més…?

“L’ecosistema del foc”

“L’ecosistema del foc”

Sovint veiem els incendis com un element negatiu, artificial, origen de destrucció i pèrdua de riquesa biològica. Però el cert és que el foc és un element més de la natura, com ho són la terra, l’aire i l’aigua. Els incendis forestals existien abans que els humans, i no només han contribuït a l’evolució de les espècies, sinó que podem dir que són font de diversitat.

“Consells per un estiu més sostenible”

“Consells per un estiu més sostenible”

Per aquest mes, i amb l’arribada de l’estiu i les vacances per a molts, he pensat fer una llista de coses que moltes vegades no fem prou bé i que contribueixen a reduir el nostre impacte negatiu sobre el planeta…

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: