“El sinteritzat a les nostres vides”

by | abr. 16, 2018 | Espai d'Entitats

Cartell de l'associació Fòrum Bellaterra

Cartell de l'associació Fòrum Bellaterra | Cedida

 

 

  

TEXT: Fòrum Bellaterra

 

 

Són molts els materials que formen part de la nostra vida quotidiana.

 

Podríem parlar de la fusta, el vidre, el plàstic, el ferro i tants altres que ens envolten d'una manera natural i imperceptible.

  

Per contra n'hi ha d'altres que són igualment importants pels nostre usos diaris però, com que no es veuen, no formen part del nostre coneixement bàsic dels materials.

  

I no parlo dels aerogels, ni dels plàstics que es regeneren sols, ni dels biomaterials, ni dels nanotubs. Parlo del sinteritzat. Parlo de peces metàl·liques que s'obtenen a partir de la compressió de pols metàl·lica.

 

  

Quelcom molt exclusiu però a la vegada enormement útil. Les persones que tinguin una certa inquietud tècnica disposen d'una magnífica ocasió per eixamplar el seu camp de coneixement dels materials i, en aquest cas concret, veure el que la tecnologia del sinteritzat fa per ells i la seva vida diària.

 

 

  

Serà un plaer comptar amb la vostra presència.

 

 

  

Jordi Macarulla  

Enginyer Industrial.

Coordinador General de la Associació CEP-EPMA (branca espanyola de l'associació europea que agrupa els professionals i els científics, relacionats amb el sinteritzat)

 

Vols llegir més…?

“Llarga vida a la Unió de Veïns i seguim anant per feina”

“Llarga vida a la Unió de Veïns i seguim anant per feina”

Avui dijous 15 de setembre és la data en la que es va constituir oficialment la nostra associació veïnal l’any 1947. En aquesta data la Junta Directiva celebra una junta especial, en la que s’aprovarà un Manifest que  retrà homenatge a totes les sòcies i socis que han format part de la Unió de Veïns al llarg de la història i especialment els que han format part de les Juntes Directives anteriors. Ben aviat farem difusió d’aquest Manifest.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: