Crida als bellaterrencs per recollir material escolar pel Sudan

by | abr. 17, 2018 | Societat

Imatge d'una classe

Imatge d'una classe | Amici dei Sudan

 

 

Bellaterra per la Independència fa una crida a tots els bellaterrencs perquè reuneixin material escolar bàsic per portar a l'escola Tarabil, ubicada al Sudan, al continent africà.

 

Llibretes, llapis, gomes d’esborrar, maquinetes, llapis de colors… L'acció la farà, per tercer any consecutiu, en col·laboració amb l'agència de viatges bellaterrenca, Taller de Viatges, qui s'encarregarà del transport i la distribució.

 

Per la seva banda, l'entitat independentista se suma, una vegada més, a una iniciativa solidària tals com la recollida d'aliments pel Banc d'Aliments o la coordinació i voluntariat en Donacions de Sang, organitzades pel Banc de Sang i Teixits a Bellaterra.

 

Anteriorment ja s'ha recollit i repartit material escolar i medicaments per viatges a centres de Guatemala, Mongòlia i Cuba. 

 

El material es pot deixar a l'agència de viatges Taller de Viatges, ubicada a la plaça del Pi de Bellaterra, davant l'estació, fins el dia 25 d'abril. 

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Bosses de plàstic, restes d’objectes, envasos, rajoles, llaunes o fins i tot trosssos de teulades són aglunes de les deixalles que embruten el Camí Verd i que aquest dissabte un grup de 7 joves de la zona es van encarregar de recollir de manera voluntària

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Aquest diumenge 25 de juliol tindrà lloc al a Bellaterra la primera jornada de neteja del Camí Verd després de la pandèmia. Una trobada que ha organitzat un jove bellaterrenc, Albert Pantaleoni, que ha convocat als assistents a les 19 hores a la Plaça del Pi amb la intenció de recollir deixalles i netejar el camí

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: