Crida als bellaterrencs per recollir material escolar pel Sudan

by | abr. 17, 2018 | Societat

Imatge d'una classe

Imatge d'una classe | Amici dei Sudan

 

 

Bellaterra per la Independència fa una crida a tots els bellaterrencs perquè reuneixin material escolar bàsic per portar a l'escola Tarabil, ubicada al Sudan, al continent africà.

 

Llibretes, llapis, gomes d’esborrar, maquinetes, llapis de colors… L'acció la farà, per tercer any consecutiu, en col·laboració amb l'agència de viatges bellaterrenca, Taller de Viatges, qui s'encarregarà del transport i la distribució.

 

Per la seva banda, l'entitat independentista se suma, una vegada més, a una iniciativa solidària tals com la recollida d'aliments pel Banc d'Aliments o la coordinació i voluntariat en Donacions de Sang, organitzades pel Banc de Sang i Teixits a Bellaterra.

 

Anteriorment ja s'ha recollit i repartit material escolar i medicaments per viatges a centres de Guatemala, Mongòlia i Cuba. 

 

El material es pot deixar a l'agència de viatges Taller de Viatges, ubicada a la plaça del Pi de Bellaterra, davant l'estació, fins el dia 25 d'abril. 

Vols llegir més…?

On són les famílies ucraïneses set mesos després d’arribar a Bellaterra?

On són les famílies ucraïneses set mesos després d’arribar a Bellaterra?

El 24 de febrer esclatava el conflicte bèl·lic entre Ucraïna i Rússia, que va comportar l’arribada d’un gran nombre de refugiats ucraïnesos. Alguns d’ells van trobar a Bellaterra un espai de refugi i acollida, on diverses famílies voluntàries, acompanyades d’altres bellaterrencs col·laboradors, van donar llar i caliu a aquestes famílies, sota la nova entitat de Bellaterra Solidària. 

Plàcid Garcia-Planas: “El que em fa seguir com a reporter és el repte narratiu”

Plàcid Garcia-Planas: “El que em fa seguir com a reporter és el repte narratiu”

En Plàcid Garcia-Planas, sabadellenc amb família bellaterrenca, és el cap de la secció internacional de La Vanguardia. Treballa com a reporter, i ha cobert diversos conflictes bèl·lics des de l’any 1988. Ha estat present a la guerra dels Balcans, la guerra del Golf, ha informat des de l’Afganistan i, recentment, des d’Ucraïna.

Un estudi de la UAB conclou que  “l’expansió del capitalisme va provocar un deteriorament del benestar humà”

Un estudi de la UAB conclou que “l’expansió del capitalisme va provocar un deteriorament del benestar humà”

Lluny de reduir la pobresa extrema, l’expansió del capitalisme a partir del segle XVI va estar associada a una dramàtica de deteriorament del benestar humà, segons un estudi científic realitzat per l’Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals de la Universitat Autònoma de Barcelona (ICTA-UAB) en col·laboració amb la Universitat Macquarie (Austràlia), que demostra que aquest nou sistema econòmic es va traduir en un descens dels salaris fins a situar-los per sota del nivell de subsistència, una reducció de l’alçada humana i un marcat repunt de la mortalitat prematura.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: