Es convida als usuaris dels FGC a escriure “missatges d’ànim, amor i esperança” pels malalts de la Vall d’Hebron

by | abr. 17, 2018 | Societat

Usuaris de la línia Barcelona-Vallès escrivint les Roses amb Cor per als malalts de l'hospital Vall d'Hebron.

Usuaris de la línia Barcelona-Vallès escrivint les Roses amb Cor per als malalts de l'hospital Vall d'Hebron. | FGC

 

Voluntaris de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), Vall d’Hebron i Papallassos han repartit el 17 d'abril un total de 3.000 targetes amb forma de rosa als passatgers de totes les línies Barcelona-Vallès perquè escriguin “missatges d'ànim, amor i esperança” als malalts de Vall d'Hebron. Totes les “#RosesambCor” recollides pels voluntaris d'ambdós entitats i Papallassos es repartiran als pacients ingressats a Vall d’Hebron durant la Diada de Sant Jordi.

 

La projecte mànager de comunicació del Hospital Vall d’Hebron, Júlia Areny, ha indicat que hi han establerts “sis punts estratègics” per escriure o dipositar les targetes amb missatge a Plaça Espanya, Provença, Plaça Catalunya, San Cugat, Terrassa-Plaça i Sabadell Nord. A més, segons ha explicat el president de Papallassos, Francisco Lorente, l’acció consisteix en enviar i rebre missatges de persones desconegudes a altres persones desconegudes, però “amb molt d'amor i afecte”.

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Bosses de plàstic, restes d’objectes, envasos, rajoles, llaunes o fins i tot trosssos de teulades són aglunes de les deixalles que embruten el Camí Verd i que aquest dissabte un grup de 7 joves de la zona es van encarregar de recollir de manera voluntària

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Aquest diumenge 25 de juliol tindrà lloc al a Bellaterra la primera jornada de neteja del Camí Verd després de la pandèmia. Una trobada que ha organitzat un jove bellaterrenc, Albert Pantaleoni, que ha convocat als assistents a les 19 hores a la Plaça del Pi amb la intenció de recollir deixalles i netejar el camí

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: