Desmantellades dues plantacions de  marihuana a Bellaterra

by | abr. 17, 2018 | Successos

La plantació

La plantació | Mossos

 

 

Els Mossos d'Esquadra de Cerdanyola del Vallès han desmantellat dues plantacions de marihuana en dos dies a Bellaterra amb més de gairebé 1.800 plantes. El valor de les plantes intervingudes és d'aproximadament 107.800 euros en el mercat il·lícit.

 

El cos policial informa que en una de les entrades, on es van localitzar 950 plantes, es va detenir un home de 40 anys, nacionalitat espanyola i veí de Mataró per delictes de tràfic de drogues i defraudació de fluid elèctric. En la segona entrada i registre els agents van desmantellar una plantació de 854 plantes, dins de la casa però no hi havia ningú.

 

Els investigadors de la Unitat d’Investigació dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Cerdanyola van tenir coneixement que hi havia dues cases a Bellaterra on s’hi podria estar cultivant marihuana. Amb aquests indicis es van iniciar gestions per tal de corroborar els fets. 

 

En el cas del primer habitatge, els agents van comprovar que s’havia fet una connexió elèctrica fraudulenta, que era, a més, precària i resultava perillosa per la finca, ja que hi havia risc d’incendi. A banda, la casa desprenia una forta olor a marihuana i els llums i equips d’aire condicionat estaven sempre encesos.

 

Vols llegir més…?

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: