BellaterraDiari consolida la retransmissió en directe dels plens de l’EMD

by | abr. 18, 2018 | Bellaterra Diari

El seguiment en directe d'una Junta de Veïns a través del mòbil

El seguiment en directe d'una Junta de Veïns a través del mòbil | Redacció

 

Des del desembre de 2017 que els bellaterrencs poden seguir en directe totes les decisions que es prenen al nostre poble. A través de la pàgina de Facebook de Bellaterra Diari, el diari digital retransmet en directe les Juntes de Veïns de l'EMD de Bellaterra, ordinàries i extraordinàries.

 

Les sessions se celebren de forma trimestral – gener, abril, juliol i octubre -, normalment el segon dijous de cada mes. En les sessions o “plens” es decideixen qüestions que afecten directament als ciutadans. Què s'aprova, què es rebutja, què es posposa i les diferents argumentacions de tots els grups. 

 

La primera retransmissió del petit procés polític del barri va coincidir amb el ple extraordinari convocat per l'1 de desembre del 2017 i va tenir 323 visualitzacions. 

 

 

 

La tendència positiva es va anar consolidant i, tot i oscil·lar segons els temes tractats i l'arrelament de la iniciativa, el gener va aconseguir 296 visualitzacions. Va ser durant el ple ordinari del 17 de gener, el primer de l'any.

 

 

 

Vols llegir més…?

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: