El seguiment en directe d'una Junta de Veïns a través del mòbil

El seguiment en directe d'una Junta de Veïns a través del mòbil | Redacció

 

Des del desembre de 2017 que els bellaterrencs poden seguir en directe totes les decisions que es prenen al nostre poble. A través de la pàgina de Facebook de Bellaterra Diari, el diari digital retransmet en directe les Juntes de Veïns de l'EMD de Bellaterra, ordinàries i extraordinàries.

 

Les sessions se celebren de forma trimestral – gener, abril, juliol i octubre -, normalment el segon dijous de cada mes. En les sessions o “plens” es decideixen qüestions que afecten directament als ciutadans. Què s'aprova, què es rebutja, què es posposa i les diferents argumentacions de tots els grups. 

 

La primera retransmissió del petit procés polític del barri va coincidir amb el ple extraordinari convocat per l'1 de desembre del 2017 i va tenir 323 visualitzacions. 

 

 

 

La tendència positiva es va anar consolidant i, tot i oscil·lar segons els temes tractats i l'arrelament de la iniciativa, el gener va aconseguir 296 visualitzacions. Va ser durant el ple ordinari del 17 de gener, el primer de l'any.