DIsseny de Taller de Viatges per promocionar el destí durant la fira
DIsseny de Taller de Viatges per promocionar el destí durant la fira | Taller de Viatges

 

La fira de viatges B-travel obrirà les seves portes el pròxim 20 d'abril i fins al 22, a la Fira de Barcelona (Recinte Montjuïc, plaça Espanya). Una oportunitat on poder gaudir de tot tipus d'actuacions d'arreu del món, un espai de cinema únic i exposicions sobre destinacions de pel·lícula – des de les més conegudes, fins a ciutats que tornen a ser turístiques, després de passar diferents situacions com ara una guerra. 

 

   

L'agència de viatges bellaterrenca Taller de Viatges està especialitzada en l'organització de viatges a Costa Rica. A més, aquest any col·labora amb la revista que publica B-Travel on es presenta Costa Rica com a destinació estrella del 2018.

 

 

La fira estarà oberta de divendres i dissabte de 10 h a 20 h i diumenge de 10 h a 18 h i el preu oscil·la entre els 3 i els 6 euros. Mira aquí totes les activitats i compra d'entrades